Fratele lui Tristan Tate face bani din piatră seacă! Ce afacere a mai pus la punct pentru a-și umfla conturile

Andrew Tate, fratele lui Tristan Tate și fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, reușește să facă bani din piatră seacă, el încasând sume serioase dintr-o afacere la care nu s-ar fi gândit nimeni.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Poreclit Cobra Tate, ex-cumnatul Biancăi Drăgușanu, a devenit celebru în lumea de noapte a Bucureștiului prin extravaganțele sale, multimilionarul de origine britanică plimbându-se în bolizi de sute de mii de euro și cheltuind sume uriașe în cluburi.

Citeste si: A anunțat că se însoară, iar apoi și-a umilit iubita! Tristan Tate, declarații ”grele” despre blondina cu care se iubește

Citeste si: Șoc în showbiz! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu se însoară! EXCLUSIV

Citeste si: Fratele lui Tristan Tate, combinat cu o frumoasa de la Bollywood?

De curând însă, Cobra Tate a găsit încă o sursă serioasă de venituri pe lângă afacerea pe care o are în domeniul videochat-ului alături de fratele lui. Mai exact, și-a făcut un site în care, printre altele, vinde, la propriu, tot felul de ponturi celor care vor să reușească în viață. Și o face ținând tot felul de cursuri, care mai de care mai scumpe și, evident, ține și o serie de discursuri motivaționale, în stilul său, franc.

fara descriere

Printre cursurile pe care le vinde Cobra Tate este unul cotat la 750 de lire sterline în care îi învață pe cei care plătesc suma respectivă cum să ajungă milionari, dar nu se ferește să îi învețe, mai ales pe bărbați, alte lucruri. Astfel, pentru 250 de lider îi învață să fie mai tragători pentru femei, 229 costă cursurile de limbajul trupului sau 1.500 unul legat de succes în Instagram. Cu toate acestea, nu neglijează și alte teme precum fitness-ul, șahul, tehnici de lovire în sporturile de contact, doar că sumele cerute pentru asemenea cursuri sunt ceva mai mici.

Fostul cumnat al Biancăi Drăguşau, triplu campion mondial la kick-box, milionar din videochat

Andrew Tate este de trei ori campion mondial ISKA Kickboxing la categoria 85 kg şi campion Enfusion Live, el fiind însă, de mai bine de patru ani, ”retras” din ring. El însă recunoştea că şi-a mai exersat talentele la solicitarea Biancăi Drăguşanu când aceasta a fost agresată în trafic, doar că nu a apelat la prea multe calităţi pe care le-ar avea, scandalul aplanându-se rapid. „Când eu şi Tristan am ajuns acolo, tipul încă striga şi lovea cu pumnii în maşină. S-a întors şi ne-a văzut pe noi coborând din maşină şi venind către el. S-a speriat şi a încercat să fugă. Tristan l-a prins şi l-a întrebat: „Ce dracului faci” şi chestii de genul asta. L-a şi scuturat puţin. În acel moment mi-am dat seama că Tristan îşi pierduse controlul, iar adversarul nu era de calibrul lui. Tristan are cam 120 kg. Tristan îl luase de gât şi îl ridicase de la pământ. Am întrebat-o pe fată ce s-a întâmplat şi mi-a spus că a fost un accident şi că omul a luat-o razna. Atunci i-am spus lui Tristan să se calmeze şi să-l lase să plece”, a povestit Andrew, fratele lui Tristan Tate, devenit milionar din afaceri cu videochat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate