Șoc în showbiz! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu se însoară! EXCLUSIV

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, pare să fie la un pas să facă cel mai important gest din viața lui amoroasă, milionarul englez recunoscând că își dorește enorm să se căsătorească.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Tristan Tate pare să fie hotărât să își întemeieze o familie, lucru pe care, de altfel, l-a și anunțat, reușind să își socheze toți apropiații, aceștia fiind convins, având în vedere viața pe care o duce, că este un ”burlac convins”.

Citeste si: Fratele lui Tristan Tate, combinat cu o frumoasa de la Bollywood?

Citeste si: Iubita lui Tristan Tate și cântăreața cu ochi de diamant, escapadă la mare! Și-au făcut de cap, pe iaht

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie! Tristan Tate era la volanul unui Lamborghini decapotabil! FOTO

După o relație de câteva luni cu Bianca Drăgușanu în care nu au lipsit știri legate de ideea unei căsătorii între diva blondă și milionarul englez, cei doi s-au despărțit, unul dintre motive fiind legat de faptul că el nu dorea să își întemeieze o familie. Acum însă, pare-se, lucrurile s-au schimbat radical, iar Tristan tate a fost convins să renunțe la burlăcie. Mai exact, zilele trecute, pe când se cam plictisea în India, plecat cu afaceri alături de fratele lui, Tristan tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a decis să facă o sesiune d eîntrebări și răspunsuri pe contul său de socializare. Iar unul dintre prietenii virtuali ai milionarului britanic i-a pus o întrebare cât se poate de personală, chestionându-l pe tema ideii de familie. ”Vrei o familie?”, l-a întrebat amicul său, iar Tristan tate a răspuns, clar și răspicat. ”Da, cât de curând”!

Iar cel mai probabil femeia care l-a convins pe Tristan Tate că este mai bine să își întemeieze o familie este Cristina, o actriță și cântăreață extrem de senzuală, blondă și care, cu mici pauze, a fost iubita lui în ultimii ani.

 

Tristan Tate și Cristina se iubesc de ani buni

”Ceea ce nu se știe este că Tristan Tate și Cristina au mai fost împreună, înainte ca el să fie cu Bianca. După ce i-a dat papucii Biancăi, Tristan s-a reîntâlnit cu Cristina și și-a dat seama că ea este femeia pe care o dorește el, de fapt. Așa că, sunt împreună, se distrează împreună, iar ea îl însoțește cât de des poate în călătoriile de afaceri ale lui Tristan”, ne-a spus o prietenă apropiată de-ale blondinei care se iubește cu fostul Biancăi Drăgușanu.

”Cine e Bianca Drăgușanu?! N-am auzit de ea, nu știu nimic despre ea. Nu o cunosc, nu o urmăresc, nu mă interesează. Vă spun sincer, nici cu Tristan nu am vorbit vreodată despre Bianca Drăgușanu! De ce să o fac? Ce treabă am eu cu ea, ce să spun despre ea? Nu știu cine este Bianca Drăgușanu”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Pazurati. Mai mult decât atât, ea încearcă să fie cât mai discretă și când vine vorba despre relația pe care o are cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu cu care are o relație de mult timp. ”Nu am prea multe de spus despre Tristan. Nu mă interesează afacerile lui, nu discutăm despre asemenea lucruri. Suntem împreună, lumea știe că este iubitul meu, dar ne bucurăm de relația noastră cât mai discret. Adică, de ce să ne afișăm peste tot, e mai plăcut să ne bucurăm doar noi de ea. Nu am nevoie de expunere în această direcție, eu îmi văd de treburile mele, el își vede de-ale lui, totul de bine”, ne-a mai spus Cristina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate