Artist român celebru, VIOLAT într-un parc din Londra: „M-au amenințat că mă vor ucide”

Un artist român a trecut prin cele mai grele momente ale vieții sale. Acesta ar fi fost violat într-un parc din Londra, iar atacatorii l-ar fi amenințat că îl vor ucide. Cum a scăpat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Un artist român care a devenit cunoscut după ce a început să cânte piese populare în limba engleză susține că a trecut prin clipe cumplite în Londra, acolo unde s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani.

Tânărul care este cunoscut în mediul online drept Constantin susține că a fost violat și jefuit în Londra, acolo unde spera la o viață mai bună, după ce în România a fost ani întregi victimă a homofobiei.

Citeste si: Primele reacții ale Faimoșilor după eliminarea lui Mario Fresh

Citeste si: Alina Pușcaș, probleme grave cu cea de-a treia sarcină: „Foarte urât și greu...”

Citeste si: Puterea Dragostei: Bogdan Iordache, eliminat! Prima lui reacție: "A fost un complot"

Acesta a dezvăluit pentru Daily Mail că mai mulți bărbați bogați i-ar fi solicitat favoruri sexuale, amenințându-l cu moartea în cazul în care va refuza.

fara descriere

„Oameni foarte bogați veneau noaptea în parc, unde mă agresau fizic și psihic", a declarat Constantin.

Îmi amintesc că purtau bijuterii și ceasuri scumpe. M-au obligat să fac lucruri cu care nu am fost de acord, apoi m-au amenințat că mă vor ucide și că voi fi deportat. A fost cea mai groaznică parte a vieții mele".

„La un moment dat, m-am opus și am încercat să scap, însă unul dintre bărbați m-a imobilizat la pământ apoi m-a împins în lac. Era miezul nopții, iar apa era extrem de rece", a mai dezvăluit acesta.

Lui Constantin i s-a oferit șansa de a reveni în România

Constantin a mai spus pentru aceeași sursă că a fost și jefuit, iar pentru a supraviețui, a ajuns să fure din magazine mâncare. De asemenea, autotitățile britanice i-ar fi oferit șansa de a se întoarce în România, țară pe care a părăsit-o în anul 2010. Însă Constantin a refuzat, din cauza atacurilor homofobe din țara natală.

Artistul a devenit cunoscut pe YouTube, după ce a lansat piesa „One Boy from a Little Town”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate