Așa arată vila pe care Raed Arafat a vândut-o ca să-și ia un apartament lângă București FOTO EXCLUSIV

Secretarul de stat Raed Arafat este personalitatea în care românii au cea mai mare încredere în aceste vremuri complicate.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Secretarul de stat Raed Arafat este personalitatea în care românii au cea mai mare încredere în aceste vremuri complicate, în care pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga planetă. Fire discretă în ceea ce privește viața personală, Arafat nu are nici o declarație de avere prea impresionantă, contrastând evident cu politicienii români. 

Citeste si: Raed Arafat: "Activitatile din spitale nu au fost suspendate"

Citeste si: Ce salariu are doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul la Spitalul din Alba-Iulia! Corina Maniu nu renunță: „Nu am dat bir cu fugiţii, am ales să lucrez în continuare”

În 2001, demnitarul și-a achiziționat o vilă cochetă în Sângeorgiu de Mureș, o comună amplasată la 7 km de Târgu Mureș, cu o suprafață locuibilă de 170 de metri pătrați. Încântați de faptul că Arafat stă acolo, oficialitățile locale l-au declarat cetățean de onoare în 2012.

fara descriere

Însă, la finalul lui 2017, Arafat a luat decizia de a vinde casa de vacanță, pe care a obținut 82500 de euro. Cu banii rezultați din tranzacție, Arafat și-a achizionat un apartament într-un complex rezidențial din Ștefăneștii de Jos, pe care a plătit 100000 de euro. Mutarea lui Arafat lângă București s-a datorat faptului că Raed Arafat se mutase deja cu serviciul în Capitală. 

fara descriere

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate