Asta da surpriză! Iancu Sterp s-a îndrăgostit de o fostă concurentă de la Puterea dragostei. I-a spus-o chiar ei: „M-am îndrăgostit...”

Iancu Sterp s-a îndrăgostit de o fostă concurentă de la Puterea dragostei. A spus-o în fața tuturor.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Asta da surpriză! Iancu Sterp s-a îndrăgostit de o fostă concurentă de la Puterea dragostei. A spus-o în fața tuturor: „M-am îndrăgostit de...”
iancu


In articol:

Iancu Sterp, alături de mai mulți foști concurenți din casa Puterea dragostei au petrecut împreună, cu ocazia zilei de naștere a Siminei.

Asta da surpriză! Iancu Sterp s-a îndrăgostit de o fostă concurentă de la Puterea dragostei. I-a spus-o chiar ei: „M-am îndrăgostit de...”

Printre cei prezenți s-au aflat Alex Bobicioiu, Ana Lintaru, Ștefania, Roxana Buzoiu și Thalida, dar pe lângă distracția de care au avut parte foștii colegi de emisiune, a atras atenția o declarație făcută de Iancu pe rețelele de socializare. Fostul războinic de la Survivor România a mărturisit că s-a îndrăgostit de Ana Lintaru, blondina care i-a furat inima lui Bogdan Mocanu în primul sezon al emisiunii din Turcia.

Citeste si: Livian, întâlnire de gradul zero cu familia Biancăi. Cum a reacționat mama câștigătoarei Puterea dragostei când și-a văzut viitorul ginere: „În realitate e mai...”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Asta da surpriză! Iancu Sterp s-a îndrăgostit de o fostă concurentă de la Puterea dragostei. A spus-o în fața tuturor: „M-am îndrăgostit de...”
iancu

Citeste si: Hamude dinamitează relația Bianca - Livian de la Puterea Dragostei! ”Avea o fustă scurtă rău de tot și m-a invitat în oraș. Era dornică...”

Citeste si: Bianca Comănici, declarație șoc despre viața cu Livian! ”Este nebun, mă zăpăcește”. Ce a putut să spună fosta concurentă de la Puterea Dragostei după o săptămână de stat cu iubitul în casă

Mai în glumă, mai în serios, Iancu a spus-o clar. Deci, rămâne de văzut dacă cei doi vor forma un cuplu sau nu. Până una alta, cei doi se înțeleg de minune. 

'„Ana, ca bombona. M-am îndrăgostit de Ana”, a spus Iancu într-o filmare de pe Instagram. Ana a râs în momentul în care a auzit afirmația lui, dând de înțeles că totul a fost doar o glumă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bombă în televiziune! Răzvan Simion a făcut anunțul: „E ultima mea săptămână”

Doi bărbați beți au pornit o bătaie în avion, pe drum spre Ibiza: unul a fost ulterior legat de scaun

Bilanț COVID-19, 03 august. 823 de cazuri noi de coronavirus, la doar 8.045 de teste. Un nou record de pacienți la ATI

Orașul în care nu se mai circulă după orele 20:00. Autoritățile au făcut anunțul: „Sunt paşi mari, dar sunt necesari”

Ce s-a întâmplat între Simona Trașcă și Loredana Chivu în club, după câteva pahare! I-a dat un cap în gură, de față cu toată lumea, iar apoi... FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies