Asta îi mai lipsea acum! În mijlocul scandalului cu tentă sexuală, Vlăduța Lupău a ajuns în fața judecătorilor!

Frumoasa solistă Vlăduța Lupău ține prima pagină a tabloidelor după ce a apărut informația că și-ar fi înșelat soțul cu colegul și instrumentistul Armin Nicoară.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Frumoasa solistă Vlăduța Lupău ține prima pagină a tabloidelor după ce a apărut informația că și-ar fi înșelat soțul, un fotbalist de la CFR Cluj, cu colegul și instrumentistul Armin Nicoară. Chiar dacă Vlăduța Lupău neagă că între ea și fostul ei coleg de formație, Armin Nicoară, ar fi existat mai mult decât o simplă amiciție și o relație profesională, Leo de la Strehaia este convins că, de fapt, s-au întâmplat foarte multe lucruri ”suspecte”. 

Citeste si: Vlăduța Lupău, apărată de soț în scandalul cu saxofonistul! I-a lăsat un mesaj acid lui Armin Nicoară după ce el a spus că ar fi avut o relație cu artista

Citeste si: Leo de la Strehaia intervine în scandalul sexual al momentului! ”Prințul Țiganilor” dezvăluie ce s-a întâmplat între Vlăduța Lupău și Armin Nicolară! ”Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră?”

”În primul rând, Armin Nicoară este fiul celui mai mare saxofonist din țară, Petrică Nicoară, de la el a învățat meserie și a făcut-o foarte bine. Adică, ceea ce spune Vlăduța, că ea l-a făcut mare pe Armin e absurd, Armin era deja cunoscut, era apreciat pentru muzica pe care știe să o cânte”, a declarat Leo de la Strehaia pentru WOWBiz.ro. 

fara descriere

Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrișor Rustem. Îmi amintesc că Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au stat, atunci, în București, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră? Adică, mai toți cei care au fost la petrecerea la care au cântat au observat că sunt împreună, dar nimeni nu zicea nimic, se obișnuiește printre muzicanți să se mai lege o relație... Iar ei doi, trei zile, deși nunta a durat doar una, la București, singuri, singurei? Și mai se comportau și ca doi porumbei..”, a continuat Leo dezvăluirile despre cei doi.

fara descriere

În mijlocul scandalului a apărut și informația că Vlăduța Lupău ar fi pierdut recent, anul trecut, un proces deschis la Judecătoria Cluj Napoca. Nemulțumită că fusese amendată pe raza județului de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, artista a chemat la tribunal autoritățile, dar a pierdut în primă fază, judecătorii considerând amenda inițială drept valabilă.  

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate