Astrologul indian de 14 ani care a prezis pandemia spune când vom scăpa de COVID-19! Ce se va întâmpla după 20 noiembrie! Predictii înfiorătoare

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, care a prevestit pandemia de coronavirus, nu crede că sfârșitul acesteia este aproape.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, care a prevestit pandemia de coronavirus, nu crede că sfârșitul acesteia este aproape.

În timp ce lumea se bucură de faptul că un vaccin ar putea să pună capăt în curând pandemiei de coronavirus, Abhigya Anand face noi previziuni sumbre.


In articol:

”COVID-19 va continua până la sfârșitul lunii martie 2025! Deci intenția este să o continuăm încă cinci ani”, spune astrologul Indian de 15 ani despre care s-a spus că a prezis pandemia de coronavirus. Mai exact, el a postat un videoclip în luna august a anului 2019 în care anunțase că omenirea va suferi un „pericol sever” în perioada noiembrie 2019-aprilie 2020, iar China va fi o țară foarte afectată. După izbucnirea pandemiei de coronavirus mulți au spus că astrologul de 14 ani a prevestit atunci de fapt catastrofa care a lovit omenirea.

Abhigya Anand
Abhigya Anand face alte previziuni [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Răvășitor! Ce s-a descoperit la două săptămâni de la moartea Dragăi Olteanu Matei - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Care sunt locurile cu cel mai mare risc de infectare cu Covid. Descoperirea făcută de specialiști

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, anunța dezastre după 20 noiembrie

În urmă cu câteva săptămâni, Abhigya Anand a urcat pe canalul său de Youtube un video în care vorbește despre ce se va întâmpla în următoarele luni, din punct de vedere astrologic.

”După 20 noiembrie, Jupiter și Saturn intră în zodia Capricornului, un lucru despre care astrologii spun că este foarte periculos. Anunță boli cumplite, moarte și pericole maxime. După 20 decembrie, cele două planete vor intra în conjuncție, ceea ce va agrava situația mondială. Din decembrie 2020 până în martie 2021 se va întampla ceva. Nu se știe încă ce, dar va afecta omenirea. În special, luna februarie 2021 ar putea aduce omenirii dezastre”, a spus Abhigya Anand în filmulețul său.

Citeste si: De ce vaccinul anti-Covid este diferit de vaccinurile clasice. Explicația unui medic

Abhigya Anand, considerat cel mai tânăr astrolog din lume, este contestat de unii, care spun că alte predicții ale sale nu s-au adeverit, cum ar fi că în 2019 ar fi trebuit să pornească al Treilea Război Mondial, dar și alte preziceri care nu s-au înfăptuit. Totuși, filmulețele sale despre pandemia de coronavirus, primul în vara anului 2019 și alte câteva de atunci, au milioane de vizualizări.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

Lovitura supremă pentru țara noastră! A spus-o chiar un fost premier: România devenise prea puternică

Andreea Mantea este în stare de șoc! Cine este noua iubită a lui Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei! Este cea mai mare umilință posibilă

ULTIMĂ ORĂ Klaus Iohannis face un apel la fermitate către autoritatea locală: „Prea mulți români mor de Covid”

Cum s-a simțit un voluntar care a primit noul vaccin anti-COVID, de la Pfizer-BioNtech. A avut reacții adverse după vaccinare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies