Stiri

Atenţie! Ce înseamnă dacă găseşti o sticlă la roata maşinii!

Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu o anumită problemă, şi anume faptul că găsesc o sticlă cu apă la roata maşinii. Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă asta, de fapt?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Autorităţile au început să tragă semnale de alarmă în acest caz: de ce găsim o sticlă cu apă la roata maşinii? Răspunsul este cât se poate de simplu. Acest lucru reprezintă o tehnică bine împământenită de hoţi.

Foarte multe persoane nu dau un ocol maşinii pentru a verifica dacă totul este în regulă. Chiar dacă durează câteva secunde pentru a verifica roţile şi oglinzile maşinii, mulţi oameni omit această etapă, pentru că timpul este preţios şi se grăbesc pentru a ajunge la muncă sau acasă, departe de trafic.

Însă, nu se gândesc că hoţii pun acea sticlă cu apă la roţi cu un scop precis: în momentul în care porneşti maşina şi vrei să ieşi din parcare, vei auzi sunete bizare, fără să te gândeşti ce urmează, de fapt. Astfel, panicat fiind, ieşi imediat din maşină şi te uiţi, lăsând cheile în contact. În acel moment, când cobori din maşină, e foarte posibil ca hoţul să urce imediat, să închidă uşile şi să plece cu autoturismul. 

Urmatorul articol