Au apărut imagini cu Gheorghe Dincă, în timp ce o duce pe Alexandra la el acasă

Camerele de supraveghere l-au surprins pe Gheorghe Dincă în timp o ducea pe Alexandra la el acasă. Imaginile eu fost făcute publice.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă este unul dintre cei mai cunoscuți infractori din România în aceste momente. Fotografiile cu el sunt peste tot pe internet și în presă și au fost preluate chiar și de publicații din afară. Toată lumea este șocată de felul în care autoritățile române s-au ocupat de acest caz, de felul în care operatorii de la 112 i-au vorbit fetei de 15 ani, dar și de cruzimea de care criminalul a dat dovadă.

Odată arestat de polițșiști, Ghoerghe Dincă a recunoscut că el a răpit-o și a ucis-o pe Alexandra. În plus, a mărturisit că Luiza, o fată de 17 ani din Caracal care a dispărut în urmă cu o lună, a fost tot victima lui și că nici ea nu mai este în viață.

Cazul acesta a pus pe jar toată România și mulți încearcă să pună cap la cap ce s-a întâmplat cu minora, unii sperând că fata este încă în viață. Cercetările au scos la iveală imagini surprinse de camerele de supraveghere chiar în momentele în care Gheorghe Dincă se întorcea acasă, cu Alexandra Măceșanu captivă în mașina lui.

Citeste si: Gheorghe Dincă, recunoscut de o tânără din Vâlcea! Încercase să o racoleze din fața spitalului: „A încercat să facă gesturi obscene cu limba”

Citeste si: Gigi Becali, declarație tranșantă: „Gheorghe Dincă îl are de Diavol în el. Pe astfel de oameni i-aș chinui până închid ochii”

Citeste si: Tinere hărţuite și amenințate pe Facebook: „Poliția e în subordinea mea. Am și asasini plătiți, deci mare grijă cum vorbești”

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv

Gheorghe Dincă se află în aceste momente în custudoia Poliției. Magistrații de la Tribunalul Dolj au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: Alexandra, victima ”monstrului din Caracal”, iubea dansul și scena! Imagini emoționante de la spectacolele ansamblului din care făcea parte

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate