Au găsit un sicriu de copil plutind pe râu, iar localnicii l-au tras la mal. Le-a stat inima în loc când au deschis capacul. Ce au văzut înăuntru: „Ritualuri bizare cu cadavrul copilului”

Sătenii au găsit un sicriu de copil și l-au tras la mal. Când au deschis capacul au făcuit o descoperire șocantă, care îi va urmări toată viața.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Groaza a cuprins orașul Kisii din Kenya, după ce sicriul unui copil care fusese îngropat cu o zi în urmă a fost găsit dimineață plutind pe un râu. Un sătean care trecea prin apropiere l-a văzut de la distanță, dar nu a avut cuirajul să se apropie. S-a îngrozit și a chemat imediat alți oameni, care aui venit imediat să afle ce se întâmplase. Când au ajuns mai aproape și-au dat seama că era vorba de sicriul micuțului îngropat în ziua precedentă.

Citeste si: Răzvan Botezatu suferă cumplit! Veștile medicilor despre bunica lui nu sunt deloc bune: „De la atacurile cerebrale...”

Citeste si: Strigătul de ajutor al unui militar român! Ar face orice pentru a-și salva iubita: „Anul viitor urmează să mă căsătoresc”

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei a răbufnit! Atac la adresa Marianei: „Deja nu mai pot! Ar trebui să părăsească emisiunea!”

Descoperire șocantă când au deschis sicriul

Sătenii au tras sicriul de pe râu și au avut parte de încă un șoc. Au deschis capacul și au descoperit cu groază că era gol. Trupul neînsuflețit al micuțului nu era de găsit.

Sătenii cred că cei care au furat trupul practică magia neagră. Vor să facă „ritualuri bizare cu cadavrul copilului”, spun ei. 

sursa foto: Venas News

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate