Ligi de la Puterea Dragostei a răbufnit! Atac la adresa Marianei: „Deja nu mai pot! Ar trebui să părăsească emisiunea!”

Ligi, una dintre concurentele celui de-al doilea sezon de la Puterea Dragostei, a răbufnit. Atacul ei la adresa Marianei a fost neașteptat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ligi de la Puterea Dragostei s-a săturat să o vadă pe Mariana etalându-și titlurile și vorbind despre ele. 

„Mi se pare că facem confuzie între ceea ce e aici și ceea ce aduce ea. Lăsați-mă, vă rog, să răspund că deja nu mai pot. De când am venit, mereu e o persoană care se bagă peste mine. Nu am venit aici să ne etalăm studiile, care cât e de tare, care cât e de slabă. Am venit aici pentru dragoste, iar cine nu înțelege acest lucru, ar trebui să părăsească emisiunea și să lase locul altor oameni care poate sunt mai interesați și care chiar vor chestia asta.

Citeste si: Andreea Mantea intervine în conflictul dintre fetele de la Puterea Dragostei! Mariana nu mai are voie cu titlurile de miss în emisiune: „E destul!”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Cum petrecea Leo de la Strehaia înainte ca fiul lui să fie săltat de procurori! Declarații bombă cu privire la dosarul care îi provoacă palpitații ”Prințului Țiganilor”

Citeste si: Comentariile pline de venin făcute de Adrian și None de la Puterea dragostei după ce Bianca a câștigat premiul cel mare! "Cu banii ăia poate să-mi facă..."

Mi se pare trist să blocăm un loc și nu mă refer strict la Mariana. Poate sunt oameni care chiar pot oferi lucruri frumoase și interesante. De ce să stăm să asistăm la niște copilărisme? Nu vreau să mă pronunț, dar, din păcate, și Mariana se numără printre cei la care fac referire. E foarte trist. Cred că toate avem ceva cu care să ne mândrim. Cred că avem mai multe și nu am venit aici să arătăm care este mai tare”, a spus Ligi, vizibil deranjată de faptul că a fost mereu întreruptă de Mariana când voia să vorbească, dar și de faptul că tânăra din Republica Moldova pare că vrea să vorbească mai mult despre titlurile de miss pe care le-a câștigat, decât despre orice altceva”, a spus Ligi.

„Ai vorbit foarte frumos, mă bucur că ai vorbit”, i-a spus Andreea Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Simona Halep, declarație neașteptată după Wimbledon: „M-am simțit pierdută când mi-a spus că ne vom despărți”

Anamaria Prodan, prima apariție la TV după ce l-a lovit pe Alexa! A spus totul despre incident! Divorțează sau nu?!

Imaginile șocante care demonstrează că Prodanca și Reghe nu s-au despărțit?! Avem tot filmul incendiar de acum câteva zile, atunci când cei doi s-au distrat la lăutari! Ce...

Comentariile pline de venin făcute de Adrian și None de la Puterea dragostei după ce Bianca a câștigat premiul cel mare! "Cu banii ăia poate să-mi facă..."

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 20 septembrie- Vezi emisiunea Online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies