Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Aurelian Preda ar fi inventat o parte din problemele medicale și ar fi cheltuit banii ”la sauna de lux din Viena”, susține nașa Anamariei Rosa.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Dezvăluiri incredibile făcute de Meri Stipo, nașa fiicei vitrege a lui Aurelian Preda. Aceasta susține că Aurelian Preda invoca motive medicale pentru a strânge bani și a merge la Viena acolo unde se trata ”la saune sau prin cluburi”. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii Acces Direct. Redăm dialogul dintre cei prezenți în studio, printre care și fiica lui Aurelian Preda și Meri Stipo (prin telefon), în Italia:

Meri Stipo: “Aurelian a inventat operații la cap, operații la spate, operații la stomac, operații peste tot... Să strângă bănișori, să meargă la Viena, în cluburi și în saune...”

Mirela Boureanu Vaida: „Doamne ferește, stați un pic, ceea ce spuneți acum este grav”

Adriana Bahmuțeanu: „Aveți dovezi, doamnă?”

Meri Stipo: „Nu te interesează...”

Mirela Boureanu Vaida: „Spuneți că banii pe care el îi strângea din imaginea de om foarte bolnav nu-i ducea la clinică în Viena ci îi ducea la saune? Că am dat și noi imagini aici de la sauna de lux din Viena dar cu altă ocazie...”

Meri Stipo: „Da, printre ”tratările” lui existau și saune!...”

Mirela Boureanu Vaida: „Cu toate astea, Nicușor niciodată nu a fost cu Aurelian la Viena, la clinică. Și nici nu i-a cunsocutn pe cei doi, pe George și pe Marco (prietenii lui Aurelian Preda de la Viena n.r.)”

Meri Stipo: „Ei, deducție prin absurd!...”

Mirela Boureanu Vaida: „Pofitm?”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Meri Stipo: „Deducție prin absurd, ce credeți?”

Mirela Boureanu Vaida: „Dacă Aurelian nu-i ascundea nimic lui Nicușor, de ce nu-l lua și pe Nicușor la saune, la distracție? De ce-l ținea numai la boală?”

Meri Stipo: „Boală... la boală... Era și distracție!... Distracție cu partea din România, distracție cu partea din Viena!...”

Citeste si: Viața neștiută a lui Aurelian Preda! La 16 ani vindea fructe în piață, după care a plecat în Italia să câștige bani

Citeste si: Dezvăluiri! Aurelian Preda NU a murit de cancer! Când a aflat de ce suferă, a chemat rapid un notar și a făcut testamentul

Citeste si: Războiul dintre fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan, pornit de la o datorie de 20.000 euro? Anamaria, lăsată fără canapelele din casă în contul împrumutului

Cauza reală a morții, o boală care distruge imunitatea, asociată cu...

O altă dezvăluire incredibilă făcută de nașa din Italia a Anamariei Rosa Preda este că intrepretul a murit din cauza unei boli care i-a afectat imunitatea și care este extrem de cunoscută.

Mirela Boureanu Vaida: „Pe de altă parte, doamna Stipo, Aurelian a murit din cauze grave, din cauză de caner la pancreas, am înțeles!”

Mara Bănică: „Mirela, apropo de asta... o rog pe doamna Meri să nu spună că nu este ok. Să nu dați diagnostice la televizor... Mie, aseară mi-a spus că Aurelian a murit de fapt dintr-un alt motiv, nicidecum cancer la pancreas.”

Adriana Bahmuțeanu: „Este posibil, da!”

Mara Bănică: „Este adevărat, Meri? Dar nu spune numele bolii...”

Meri Stipo: (...neinteligibil) „la Viena”

Mirela Boureanu Vaida: „Ana, tu știai asta sau afli în direct?”

Anamaria Rosa Preda: „Nu, nu știam! Am mai auzit, dar nu am nici o certitudine!...”

Mirela Boureanu Vaida: „Că a avut o altă boală incurabilă? Una destul de des asociată cu ceea ce vorbim noi aici?... Doamne, Dumnezeule...”

Adriana Bahmuțeanu: „Aurelian a vrut să țină discreția vizavi de problemele de sănătate.”

Mara Bănică: „Nu spui, când ai o astfel de boală e greu!”

Mirela Boureanu Vaida: „E acea boală la care îți scade imunitatea total, să înțeleg.”

Mara Bănică: „Da, total! O boală autoimună care se dobândește știți cum, nu mai contează.”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda, revoltaţi după mărturiile fiicei acestuia: „Se răsuceşte în mormânt că a avut încredere într-un călău!”

Nicușor Iordan rupe tăcerea despre fiica lui Aurelian Preda: ”Am fost șantajat”! Solistul spune că este ”linșat mediatic” pentru că nu a plătit pentru tăcerea Anamariei

Imagini de la parastasul lui Aurelian Preda, de la Dervent! Nicușor Iordan n-a venit, iar slujba a fost condusă de IPS Teodosie

Secretul din cruciulița lui Aurelian Preda purtată de Nicușor Iordan! ”Are un lăcaș unde ține fire din părul lui Aurelian”

Mariana de la Puterea dragostei, în război cu Paul ”Putea să-mi spună în față”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies