Austeritate maximă în showbiz, de Crăciun! Cât a încasat Axinte pentru a-i aduce la pachet pe: Vali Vijelie, Julia sau Ionuț Dolănescu! EXCLUSIV

A trecut vremea când artiștii români se îmbogățeau în perioada sărbătorilor de iarnă și aveau câte 6-7 spectacole pe zi.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Se încheie un an sărăcăcios pentru artiștii din România, în care au fost obligați să stea mai mult în casă și să încerce să găsească activități paralele care să le asigure existența.

Nici în perioada sărbătorilor, vedetele nu s-au îmbogățit, pentru că spectacole au fost puține și mult mai prost plătite decât în alți ani.

O comună din Călărași i-a cerut pe Vali Vijelie și Maria Dragomiroiu pentru 8.000 de euro

Printre cei care se pot considera mai ”norocoși” se numără interpreții care fac parte din Caravana lui Axinte. Fostul impresar a reușit să prindă câteva spectacole de Crăciun prin diferite locații din România, în urma ofertelor la care a aplicat prin intermediul SEAP (platforma națională de achiziții publice).

Citeste si: Axinte va face muncă în folosul comunității: "Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine!"

Cea mai bună ofertă a venit de la primăria comunei Mănăstirea, jud Călărași, care a pus la bătaie 40.000 de lei (aproximativ 8.000 de euro). Spectacolul a fost contractat prin firma ”Concert Tour Events SRL” care aparține soției lui Axinte iar în schimbul acestei sume, pe afiș au fost prezenți pe afiș: Monica (trupa Angels), Neluțu Măgureanu,

Maria Dragomiroiu, Vali Vijelie, Aurel Moga și Ilie Mandoiu. Tot în acești bani au intrat sonorizarea și jocul de artificii în cadrul show-ului ”Deschide ușa, creștine!”.

Citeste si: Ce truc folosesc gospodinele pentru chiftele. Care este ingredientul secret?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Julia, Axinte și Ionuț Dolănescu, spectacol la Periș pe 5.500 de euro

Caravana lui Axinte a ajuns și la Periș, județul Ilfov, în componența: Julia (ex-Sexxy), Mihai Napu, Aurel Moga, Neluțu Măgureanu, Ilie Mandoiu, Ionuț și Doinița Dolănescu precum și Axinte însuși. Valoarea contractului a fost de 27.500 lei (5.556 de euro).

concert axinte

Caravana lui Axinte a ajuns și la Periș pentru 5.500 de euro

Pentru spectacolul ”Magia Crăciunului”, care s-a desfășurat în municipiului Medgidia, autoritățile locale au decontat 20.000

de lei adică doar 4.000 de euro, în schimbul căruia au achiziționat ”servicii artistice constând într-un program artistic complex, lumini și sonorizare”.

19.500 de euro pentru 5 spectacole de Crăciun

Comunele Valea Doftanei (jud. Prahova) și Ion Roată (jud Ialomița) au achiziționat și ele servicii pentru târgul de Crăciun de la firma lui Axinte, fiecare în valoare de doar 5.000 de lei, conform SEAP.

Citeste si: Ce mai fac membrii Vacanța Mare. A fost una dintre cele mai bune grupuri umoristice din România

În total, pentru participarea la 5 spectacole, firma soției lui Axinte a încasat 97.500 de lei, adică în jur de 19.500 de euro, cu mult mai puțin decât în alți ani. În prezent, ”Caravana lui Axinte” a ajuns în Spania, acolo unde organizează spectacole pentru comunitatea românească în cadrul unor evenimente indoor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Filmul „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, marele câștigător al trofeului Ursul de Aur la Berlin

Axinte, dezamăgit de colaborarea cu Veronica și Viorel Stegaru! Artistul a spus vorbe grele: „Cea mai proastă...”

Când va putea vorbi din nou Dan Diaconescu? S-a aflat data exactă când șeful OTV revine pe micul ecran

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Veste cumplită despre TEO TRANDAFIR! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV. ESTE ȘOC TOTAL

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies