Când va putea vorbi din nou Dan Diaconescu? S-a aflat data exactă când șeful OTV revine pe micul ecran

Toată lumea așteaptă ca Dan Diaconescu să poată vorbi din nou.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Multă lume se întreabă de ce Dan Diaconescu tace, de ce se ține departe de presă, politică sau televiziune. Fostul șef al OTV este în continuare un pesonaj extrem de popular și de iubit, însă acesta evită orice ieșire publică, fiind conștient că o eventuală declarație ar putea să-l ducă din nou în spatele gratiilor.

Dan Diaconescu scapă de interdicția de a vorbi abia peste 5 ani

Și din acest punct de vedere, Dan Diaconescu este un caz unic în istoria justiției din România. Judecătorii i-au transmis, atunci când a fost eliberat condiționat că nu are voie să vorbească în mod public. Perioada în care este valabil acest ”silenzio stampa” este de 10 ani, o perioadă extrem de lungă pentru un jurnalist care a făcut carieră vorbind la televiziune.

dan diaconescu
Dan Diaconescu, o viața de film

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Axinte a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj. Ce declarații a făcut cunoscutul actor: "Se fac cercetări..."

Când expiră această perioadă? Ei bine, fanii ”domnului Dan” mai au destul de așteptat.

Data exactă în care Dan Diaconescu va putea vorbi despre anii în care a stat departe de viața publică este 3 martie 2025, deci peste mai bine de 5 ani. Asta pentru că Dan Diaconescu a primit interdicția de vorbi în public pe 4 martie 2015. La momentul în care Dan Diaconescu se va întoarce, acesta va avea exact 58 de ani.

Citeste si: Dan Diaconescu își încuie Bentley-ul de sute de mii de euro ca pe vremea Daciei 1310! Gestul inconfundabil al ”domnului Dan”! VIDEO EXCLUSIV

Dan Diaconescu, viața de film

dan diaconescu
Dan Diaconescu a fost condamnat pentru șantaj

Dan Diaconescu este cu adevărat un personaj de film. Născut în Caracal și coleg de școală cu Marius Tucă, Diaconescu este unul dintre oamenii care au pus pe picioare trustul Intact. Ulterior, el a scris istorie cu OTV, un post de televiziune care a devenit extrem de popular la începutul anilor 2000 și care a fost închis de două ori de către CNA.

Apoi, și-a încercat norocul în politică, a înființat PP-DD (Partidul Poporului-Dan Diaconescu), a intrat în Parlament și chiar a candidat la președinție. În 2012, el a câștigat licitația pentru privatizarea Oltchim Râmnicu Vâlcea, însă procedura a fost anulată pentru că s-a dovedit că acesta nu avea cei 45 milioane euro, cât costa întreaga afacere. În cele din urmă, el a sfârșit în a fi arestat și ulterior condamnat pentru șantaj. În ultimii ani, Dan Diaconescu a fost supus unor presiuni uriașe din partea băncilor care încearcă să recupereze milioane de euro împrumutate de acesta pe vremea când era mogul media. O parte din averea lui a fost deja confiscată și scoasă la licitație.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Despre Dan Diaconescu se zice că a sărăcit! Însă tot cu mașină de milionar circulă VIDEO EXCLUSIV

Ce face și cum arată astăzi femeia pe care Vadim Tudor a făcut-o celebră drept „Șomâldoaca, pitica nenorocită”

Tatăl lui Șerban Huidu i-a scris primarului Sectorului 4 al Capitalei: ”Multe din realizările dumneavoastră au fost cuprinse în programul meu!”

Iată ce a spus o femeie plecată în Italia despre sacrificiile familiale pe care le-a făcut!

S-a aflat adevărul despre Pfizer! E bomba zilei. Toți cei care au făcut rapelul după 3 săptămâni trebuie să știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cu cine a fost surprins Bill Gates, înainte de primul termen al divorțului de Melinda

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies