Scandal uriaș în muzică! Liviu Guță în face praf pe Axinte! Ce spune manelistul despre banii pe care impresarul îi datorează este halucinant

După ani buni în care lucrurile păreau că s-ar fi liniștit între ei, Liviu Guță a decis să reaprindă scandalul pe care l-a avut cu celebrul Axinte, subiectul disputelor fiind, evident, banii.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Liviu Guta
Liviu Guta sustine ca si-a luat teapa de la Axinte cu banii


In articol:

De data aceasta, pe vlogul său, Liviu Guță a explicat, cu subiect și predicat, ce îi reproșează lui Florin Petrescu – Axinte, ce sume i-ar datora acesta și, normal, cum i-ar fi ”făcut manevre” pentru a-l scoate din lumea showbiz-ului.

Citeste si: Ce a putut să facă Liviu Guță după ce a intrat în casă și a dat peste o femeie dezbracată. ”Am început să…”

Citeste si: Liviu Guță îi face praf pe "cântăreții' de la Puterea Dragostei! "Este ilegal să cânte..."

Citeste si: Liviu Guță îl face praf pe Culiță Sterp! ”Condoleanțe muzicii”

”Axinte de la Vacanța Mare e omul care îmi datorează 20.000 de euro din anul 2009, atunci când am cântat foarte, foarte mult, în Piatra Neamț și prin sate, comune... Din 20.000 de euro, țin minte, ca să nu fiu nesimțit, că sunt un băiat care recunosc și sunt foarte sincer... Din 20.000 cred că am primit vreo 6.000, iar restul s-au dus pe Apa Sâmbetei”, explică, vizibil deranjat, Liviu Guță.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Axinte
Axinte e acuzat ca i-ar datora bani lui Liviu Guta

Mai mult, manelistul Liviu Guță susține că i-ar fi ”decriptat” stilul în care Axinte i-ar fi făcut atât de mult rău, ulterior, după ce și-ar fi cerut banii pe care ar fi avut să îi ia de la impresarul cu pricina. ”Cum procedează și acum Axinte, Florin Petrescu, la spectacolele pe care le organizează... (...) Am filmări cum Axinte vorbește cu unul dintre patronii unui restaurant că mai bine aduce pe altcineva, pentru că Liviu Guță nu mai cântă, că Liviu Guță ia foarte mult, că Liviu Guță e țepar... Vă dați seama că în toți anii mei de cântat, Axinte mi-a făcut cel mai mare rău... Pentru că atunci când nu te supui și nu mergi pe banii pe care ți dă el, încep să facă manevre...”, spune Liviu Guță.

Mai mult, Liviu Guță a povestit cum ar fi procedat Axinte cu el, în urmă cu câțiva ani și cum ar fi pus la cale o schimă prin care manelistul ar fi fost scos drept neserios. ”El ce face? Merge la primari, sună ca să vadă primarul că m-a sunat, și apoi zice că am dat eu țeapă/.. Dar el te sună înainte și îți zice că nu mai e spectacol”, mai explică Liviu Guță.

Liviu Guta
Liviu Guta e suparat pe Axinte

Cu toate acestea, tot Liviu Guță recunoaște că situația banilor pe care Axinte i-ar datora este una cât se poate de... gri. ”Nu am cum să demonstrez că trebuie să îmi dea 14.000, el pe asta s-a și bazat. Neavând, pe atunci, firmă.. ”, spune manelistul.

 

Liviu Guță, dezvăluiri incredibile pe vlog

Liviu Guță, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai momentului, pe vlogul său, povestește tot felul de întâmplări care, de-a lungul timpului, i-au marcat viața.

”Eu fac vloguri pentru că îmi place să povestesc anumite lucruri din viața mea, anumite lucruri despre unii care mi-au făcut, într-un fel sau altul, rău și eu cred că este ceva normal, ca să știe lumea câte manevre și câte chestii mi s-au făcut de-a lungul timpului”, spune manelistul Liviu Guță.

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Rus e tot supărată! O face varză pe Cristina Șișcanu ”Du-te acasă!”

Sonia Ferrari, concurenta-transsexual de la ”Chefi la cuțite” este nepoata lui Nicolae Guță! Imagini fierbinți după operațiile de 50.000 euro! EXCLUSIV

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Seniz este de neoprit

Am aflat marele secret! Gestul incredibil făcut de Smiley pentru a putea avea un copil cu Gina Pistol

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies