Avem mesajele de amenințare trimise Mirelei Vaida de pe contul criminalei de la metrou! Magdalena Șerban: ”Fă, Mirelo, să vii la...” EXCLUSIV

WOWbiz.ro vă prezintă mesajele pe care Magdalena Șerban, criminala de la metrou, i le-a transmis Mirelei Vaida înainte ca vedeta să fie atacată cu un bolovan în studio de o femeie din Iași.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Mirela Vaida a fost la un pas de o tragedie, în urmă cu trei zile, când a fost atacată de o femeie cu probleme psihice, în studioul emisiunii Acces Direct. Ea a mărturisit că se teme pentru viața ei mai ales că în urmă cu o lună a început să primească mesaje de la o anume Magdalena

Șerban, adică exact numele criminalei de la metrou. WOWbiz.ro vă prezintă mesajele pe care vedeta le-a primit de la aceasta.

Magdalena Șerban: ”Vede ea în 16 ani”

Mesajele de amenințare la adresa Mirelei Vaida provin de la un cont de Youtube cu numele Magdalena Șerban, creat în septembrie 2020. Contul nu are conținut video, dar este urmărit de 5 persoane. De pe acest cont au fost trimise mai multe mesaje la secțiunea comentarii pe câteva din materialele video postate de Mirela Vaida pe contul ei personal. Magdalena Șerban a părut să fie intersată de materialele care o prezintă pe Mirela Vaida acasă, în compania familiei.

Magdalena Șerban
Magdalena Șerban a ucis o tânără la metrou în 2017

”Mirela, să îți cadă soarta mea în sufletul tău, să faci bebei în... De ce m-ai pus fă pe Acces Direct?”, a scris Magdalena Șerban înntr-unul din mesaje, transmis în urmă cu o lună.

”Bă, să vii la Târgșor, să vedem dacă acolo mai ai limbariță”, i-a mai scris femeia la un alt video.

Al treilea comentariu a născut o adevărată dezbatere, mai multe fane ale Mirelei Vaida realizând că cea care comentează ar putea fi chiar criminala de la metrou.

Mirela Vaida mesaj
Mirela Vaida a primit acest mesaj de la Magdalena Șerban

”Zi, fă, Mirelo, de ce m-ai pus la Acces Direct?”, a întrebat Magdalena Șerban.


Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

”Fă se zice la făraș, nu la fata de oraș”, i-a răspuns o internaută.

Citeste si: Mirela Vaida, declarații șocante, după ce a fost atacată în propria emisiune! "Mai avea 3-4 pietroaie pregătite"

”Hai, că vede ea în 16 ani”, a comentat din nou Magdalena Șerban.

”Mă și miram unde sunt cârcotașii, uite că ai apărut dumneata”, a mai scris o fană.

Mirela Vaida
Magdalena Șerban, posibil atacatoarea de la metrou, i-a scris acest mesaj Mirelei Vaida

”Ce ai cu Mirela? Ea doar a prezentat cazul tău, nu din cauza ei ești la pușcărie... Dacă ești femeia care a omorât acea fată la metrou, îți zic că ți-ai făcut-o cu mâna ta, ce credeai că se întâmplă dacă omori un om? Cu ce e de vină Mirela că tu ai omorât un om? Ai nevoie de ajutor, tratează-te, apoi vino și zi ce ai de zis, că ea nu are nici o vină, e doar o prezentatoare care a prezentat un caz, atât...”, i-a răspuns o altă admiratoare a Mirelei Vaida.

Citeste si: Simona Gherghe, prima reacție după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct! Ce a dezvăluit: „Știu bine locul, știu și oamenii...”

Ce legătură există între criminala de la metrou și atacatoarea din studio?

Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață pentru crimă cu premeditare după ce a împins dou femei în fața metroului, din care un a și murit. Ea ar putea fi eliberată totuși, în aproximativ 16-17 ani (a efectuat deja 3 ani).

Mirela Vaida
Mirela Vaida, interpelată de Mahdalena Șerban

Pe de altă parte, nu s-a stabilit dacă există o legătură între femeia care i-a trimis mesajele de amenințare Mirelei Vaida și atacatoarea de vineri seara. Femeia a intrat studio dezbrăcată și a încercat s-o lovească pe Mirela Vaida cu o piatră în cap pentru o presupusă datorie de 300 de lei.

Mirela Vaida
Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan în studio de o femeie din Iași

”Țipa întruna, spunea că are niște bani de luat de la doamna Mirela. Asta spunea non-stop. Era vorba de vreo 300 de lei. Nu a spus de unde această datorie, decât că are de luat acești bani și să i se aducă”, a povestit un martor ocular. Femeia are 40 de ani și este din județul Iași. Ea a fost eliberată recent de la spitalul de psihiatrie. Și Magdalena Șerban a fost intrenată la psihiatrie, însă nu în România ci în Spania, acolo unde a locuit câțiva ani înainte să comită teribila crimă.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, în stare de șoc! Prezentatoarea TV a plâns încontinuu: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Mirela Vaida, acuzată că atacul în direct a fost regizat! Prima reacție a vedetei: „Îmi este teamă că...”

Mirela Vaida, dezvăluire șocantă! Vedeta este amenințată de Magdalena Șerban, criminala de la metrou: „O să te omor”

Mirela Vaida, atacată cu pietre, în direct, de o femeie dezbracată! Imagini șocante au apărut la televizor

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Mirela Vaida, dezvăluire șocantă! Vedeta este amenințată de Magdalena Șerban, criminala de la metrou: „O să te omor”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies