Avocatul clanului Duduienilor face declarațiile ce pun stop tuturor speculațiilor

După ce multă lume și-a exprimat părerea cu privire la o viitoare răzbunare din partea clanului Duduienilor, față de cei care l-au omorât pe Emi Pian, avocatul familiei clarifică situația.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Avocatul clanului Duduienilor face declarațiile ce pun stop tuturor speculațiilor
Avocatul clanului Duduienilor face declarațiile ce pun stop tuturor speculațiilor


In articol:

Avocatul clanului Duduienilor, Cristian Caracoti, a făcut declarțiile ce vor stopa, cu siguranță, toate comentariile și speculațiile despre clanul Duduienilor.

S-a speculat neîncetat faptul că va urma un mare război, o mare răzbunare, că cineva va plăti cu siguranșă pentru decesul lui Emi Pian, astfel că avocatul clanului Duduienilor a apărut într-o emisiune televizată, pentru a clarifica situația în mod oficial.

„Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzvbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune”, a declarat avocatul, pentru România TV.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Familia lui Emi Pian, decizie uluitoare de frica autorităților. Ce se întâmplă la priveghiul interlopului

Citeste si: Detalii de ultimă oră despre funeraliile lui Emi Pian. Unde va fi înmormântat interlopul și cât costă locul de veci

Citeste si: 15 oameni în stare gravă la spital și 4 morți, după ce mai mulți au băut dezinfectant de mâini

Avocatul clanului Duduienilor face declarațiile ce pun stop tuturor speculațiilor
Avocatul clanului Duduienilor face declarațiile ce pun stop tuturor speculațiilor

Avocatul clanului Duduienilor, despre răzbunare:

Cristian Caracoti a explicat și faptul că totți membrii familiei au fost deja audiați, dar nu a fost nimeni acuzat. Acesta a declarat, ferm convins, că nu se pune problema răbunării față de clanul Rinu, dând chiar un exemplu în care Elvis Pian a fost înjunghiat în urmă cu câțiva ani, dar nimeni nu a mers mai departe cu violența.

„Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tatăl preotului care și-a bătut soția își condamnă fiul: ”Eu am vorbit şi la Episcopie”

Iubitul Elenei Udrea e revoltat că asasinarea lui Emi Pian e dezbătută de toată țara: “Moartea unui interlop decedat, tăiat de alt interlop. Ce e atât de interesant?”

Bani în plus pentru aceste Case de Pensii! Cine va primi sume suplimentare și de ce

Bianca Pop s-a răzgândit. Vedeta merge la priveghiul lui Emi Pian: ”Merg indiferent dacă viața mea este pusă în pericol”

Emi Pian, asasinat la comandă? Varianta explozivă de pe masa procurorilor! Un secret devastator cutremură lumea interlopă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies