Avocatul lui Gheorghe Dincă: „Luiza Melencu a fost luată fără voia lui” Noi dezvăluiri în cazul Caracal

Avocatul lui Gheorghe Dincă face noi dezvăluiri în cazul Caracal. Luiza Melencu ar fi fost luată fără voia lui casă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă a declarat în urmă cu câteva zile că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Și-a schimbat declarația și a pus autoritățile pe jar, dar, în același timp, a oferit din nou speranța familiilor celor două fete, Luiza Melencu și Alxandra Măceșanu. Cu toate că Gheorghe Dincă susține în continuare că a ucis-o pe Alexandra, părinții ei și Alexandru Cumpănașu speră ca asta este o altă tactică a criminalului și că adolescenta e în viață.

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a vorbit despre cazul care a îngrozit o țară întreagă.

„A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a spus Claudiu Lasoschi.

Citeste si: VIDEO | Fata de 13 ani Galați care primește mesaje de la un obsedat este și mai terorizată după ce părinții ei au făcut public cazul

fara descriere

Gheorghe Dincă țese noi scenarii la DIICOT

Gheorghe Dincă nu mai recunoaște că a ucis-o pe Luiza Melencu, deși în urmă cu câteva luni povestea cu lux de amănunte cum ar fi chinuit-o zile la rând, după care ar fi ucis-o cu sânge rece. Apoi, a venit cu o altă ipoteză bulversantă. Le-a spus procurorilor că de fapt ar fi omorât-o din greșeală - cu o lovitură - la nervi. Avocații cred că Dincă - văzând că anchetatorii nu au probe împotriva lui - țese scenarii care să-l spele cât mai mult de păcate.

fara descriere

În orele lungi în care a fost audiat a lăsat anchetatorii cu gura căscată. Monstrul din Caracal susține că ar fi avut mai mulți complici - nu doar pe individul care a fost deja arestat și care e acuzat că ar fi violat-o și el pe Luiza. Iar respectivii complici i-ar fi fost alături și când a răpit-o și torturat-o pe Alexandra.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate