Bahmu, decolteu regulamentar, pe malul Dâmboviței! Cine a ajutat-o pe vedetă să iasă de 1 Mai din carantină?

Adriana Bahmuțeanu se poate, în sfârșit, relaxa de 1 Mai.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

După mulți ani în care 1 Mai a însemnat doar o zi obișnuită de muncă, Adriana Bahmuțeanu se poate, în sfârșit, bucura de această zi. Ea a hotrât să ia ce e mai bun de la această pandemie și să aibă mai multă grijă de ea, în această perioadă de carantină. Ce-i drept, o ajută și Bursy, cățelușul ei, care este mereu nerăbdător să meargă la o nouă plimbare.

fara descriere

”Așa am redescoperit cât de frumoasă este Dâmbovița. Aici mă simt ca la Paris”, a glumit Bahmu. ”Echipată” cu o rochie lejeră, cu decolteu ”puternic”, Adriana a ieșit la soare încă de la primele ore ale dimineții, pe malul râului, regulamentar, alături de Bursy. 

Ce face Bahmu de când a ieșit din televiziune?

fara descriere

Bahmu nu este tocmai obișnuită cu un astfel de ”răsfăț”. După o viață petrecută în lumea televiziunii (a fost chiar și director de televiziune), Adriana nu a prea știut ce înseamnă o zi liberă. De exemplu, anul trecut pe vremea aceasta, Bahmu a avut filmări, ea realizând interviuri pentru un show de televiziune. 

Citeste si: Pască fără aluat ”a la Bahmu”! Cum să prepari o prăjitură delicioasă ideală pentru Sărbătorile Pascale! VIDEO!

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, de coronavirus, aerobic în pantaloni mulați! Cum învinge vedeta plicitseala în carantină

Citeste si: Andreea Tonciu, speriată de epidemia de coronavirus! Ce decizie vrea să ia vedeta

În acest moment, fosta soție a lui Silviu Prigoană pare să-și fi găsit un alt drum. Ea este masterand la peihologie și consilier în probleme de parenting și divorț. Recent, Adriana Bahmuțeanu a intrat ca voluntar într-un program care oferă consiliere persoanelor afectate de situașia actulă din România.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate