Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță o nouă tragedie mondială! Ce se va întâmpla în decembrie 2020

Abhigya Anand, tânărul care a prevestit pandemia de coronavirus, anunță o nouă catastrofă care ar urma să aibă loc iarna aceasta.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Abhigya Anand, tânărul care a prevestit pandemia de coronavirus, anunță o nouă catastrofă care ar urma să aibă loc iarna aceasta.

Băiatul care a prezis pandemia anunță o nouă tragedie mondială
Băiatul care a prezis pandemia anunță o nouă tragedie mondială


In articol:

Băiatul care a prezis pandemia anunță o nouă tragedie mondială. Abhigya Anand este tânărul de origine indiană, în vârstă de 14 ani, care a șocat întreaga omenire cu previziunea sa din anul 2019. Băiatul a prevestit pandemia de coronavirus, după ce a postat un videoclip în luna august a anului 2019. Tânărul astrolog anunțase că omenirea va suferi un „pericol sever” în perioada noiembrie 2019-aprilie 2020, iar China va fi o țară foarte afectată.

Citeste si: Aroganță fără margini! Un indian se apără de coronavirus cu o mască de aur. „Oamenii îmi cer să fac selfie cu ei". Cât a plătit bărbatul pentru accesoriu

Citeste si: E oficial! Anunțul afectează sute de mii de români! Restricțiile se mențin și după 10 iulie. Cine este vizat?

Citeste si: OMS, previziune sumbră despre COVID-19. Ce se va întâmpla săptămâna viitoare

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a prevăzut războaiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță o nouă tragedie mondială!

Tânărul astrolog a făcut o nouă predicție terifiantă! Abhigya Anand spune că omenirea va scăpa de pandemia de coronvirus, dar o altă catastrofă va lovi Mapamondul. Anand a lansat o nouă predicție în care a anunțat când se va încheia pandemia și a avertizat, de asemenea, despre o nouă tragedie care va începe să aibă loc în luna decembrie a acestui an și care se va încheia în martie 2021.

Abhigya asigură în noul său videoclip, ajuns deja la 2,8 milioane de vizualizări, că ziua în care pandemia de coronavirus va ajunge la sfârșit este 5 septembrie. Tânărul astrolog a subliniat faptul că este posibilă scăparea de „aceste focare pandemice” numai dacă se obține „imunitate”, potrivit The Eastern Herald. (Citeste si: Un virus asemănător cu SARS-COV-2, ținut secret 7 ani în laboratorul din Wuhan)

În perioada decembrie 2020-martie 2021, Abhigya Anand susţine că va avea loc o nouă conjucţie între Saturn şi Jupiter, ceea ce semnifică o nouă tragedie. Omenirea s-ar putea confrunta cu o foamete.

Băiatul care a prezis pandemia anunță o nouă tragedie mondială
Băiatul care a prezis pandemia anunță o nouă tragedie mondială

Cine este Abhigya Anand? 

Abhigya a studiat niște învățări avansate de la o vârstă foarte fragedă și până la vârsta de șapte ani a vizitat temple în India și a studiat una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita. La vârsta de 10 ani s-a înscris la cursuri de astrologie, după ce a văzut un afiș care le făcea publicitate. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscuta sub numele de Vastu Shastra.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Lovitură dură pentru Mirela Vaida, după scandaul cu Emily! Simona Gherghe se întoarce în televiziune?

Christina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat fiul. Imagini emoționante de la fericitul eveniment

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies