Beatrice Olaru într-un costum de baie miniscul! Imagini fierbinți din Bali cu marea campioană Exatlon sezonul 2

Beatrice Olaru a postat primele imagini din Bali, acolo unde își petrece luna de miere.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Beatrice Olaru, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului Exatlon, a postat câteva imagini fierbinți de tot din Bali, acolo unde aceasta își petrece luna de miere. Instructoarea de fitness arată excelent din punct de vedere fizic, semn că nu a pierdut vremea după ce s-a întors din republica Dominicană.

fara descriere

La Exatlon, Beatrice a pierdut destul de mult din masa musculară, din cauza alimentației și a lipsei antrenamentului specific, însă din iarnă și până acum, războinica s-a pus la punct din punct de vedere fizic. Acum, sportiva are un corp parcă sculptat și face senzație pe plajele exotice cu un costum de baie minuscul.

fara descriere

Beatrice s-a declarat îndrăgostită iremediabil de locația exotică și a postat și un mesaj de acolo.

Citeste si: Primele imagini cu Beatrice Olaru din luna de miere! Campioana Exatlon a plecat într-o locație exotică cât mai depărtată de Republcia Domincană

Citeste si: EXCLUSIV. Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, în rochie de mireasă! I-a zis „DA” alesului, într-un cadru de poveste!

Citeste si: Beatrice Olaru s-a "tunat"- Cum arată acum nasul ei

”Dacă aș putea m-aș muta într-un loc ca acesta. Cu mult soare, mult nisip și cu puțini oameni. Am o relație specială cu valurile. Simt că ele mă înțeleg și mă sfătuiesc cel mai bine”, a scris Beatrice Olaru pe contul ei de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate