EXCLUSIV. Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, în rochie de mireasă! I-a zis „DA” alesului, într-un cadru de poveste!

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2 a îmbrăcat rochia de mireasă azi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Astăzi a fost o zi pe care câștigătoarea concursului Exatlon, Beatrice Olaru, nu o va uita niciodată.

Fosta concurentă care a reușit să cucerească inima și admirația publicului în sezonul al doilea Exatlon și-a unit destinul cu bărbatul care a cucerit-o încă din prima secundă.

După câțiva ani de iubire, Beatrice Olaru s-a căsătorit cu acte în regulă cu alesul inimii sale, Alexandru, ”Taticiosu”, cum îl alintă ea!

fara descriere

„Vara trecută, ea şi Alex au fost la Londra, într-o vacanţă! Credem că acolo a fost cerută de soţie, căci, în momentul în care s-a întors în ţară, era foarte bucuroasă", au povestit prietenii lui Beatrice, care au mai specificat și faptul că ea poartă cu mândrie un inel de logodnă din aur alb cu diamant, dăruit de iubitul său într-un cadru special.

Citeste si: Exatlon 18 mai. Andrei Boțoacă, Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache, la un pas de semifinală: „Își merită locul”Promo 20 mai. Bianca, demascată la Puterea dragostei. Un concurent, la un pas de eliminare: „Mâine s-ar putea să fie ultima ta zi”

Citeste si: Andreea Mantea, panică în casa Puterea dragostei! Și-a pus mâinile în cap: „Vreau să plece acum”

Citeste si: Vizitele în salonul lui Mihai Constantinescu, interzise! De ce s-a luat această decizie

Iar ziua cea mare a venit, iar Beatrice a îmbrăcat rochia de mireasă. În prezența celor mai dragi persoane din viața sa, Beatrice a spus un mare da și a avut parte de o cununie religioasă în aer liber.

Vizibil emoționată, Beatrice a fost în centrul atenției cu rochia sa diafană, care i-a pus talia în valoare.

Beatrice a avut extrem de multe emoții

Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că petrecerea va avea loc la Cernica și atât cununia civilă, cât și cea religioasă se va ține într-un cadru superb, pe ponton, în aer liber!

Am atâtea emoții! Niciodată nu am mai simțit așa ceva! Abia aștept să trăiesc aceste clipe unice în viața unui om. Poate tocmai de aceea, am încercat să fac totul ca la carte. Nunta va avea o poveste a ei, în alb și verde, culorile pe care le-am ales intenționat. Este primăvară și verdele simbolizează, în opinia mea, tot ce este înmugurit. Buchetul meu de mireasă va conține bujori boboci, deci va fi verde, tortul, care va avea cinci etaje, este tot în aceleași nuanțe, la fel și aranjamentele florale și de interior”, a declarat Bety, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate