”Beleaua” Corduneanu se antrenează pentru ”Puterea Dragostei”! Imagini colosale cu Adrian ridicând 220 kilograme la piept

Adrian ”Beleaua” Corduneanu este puternic atât la figurat cât și la propriu. Celebrul interlop din Iași a făcut o adevărată demonstrație de forță în direct.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Adrian, fratele celebrului Costel Corduneanu, este un personaj de care îți dai seama că nu ai vrea să ai probleme încă de când îl vezi. Ras în cap și plind e tatuaje, plus o statură impresionantă, înțelegi din start de ce i se spune ”Beleaua”.

fara descriere

Pe de altă parte, Adrian Corduneanu este un adevărat personaj, extrem de prezent pe platformele de socializare și cu foarte mulți admiratori. Recent, acesta a șocat pe toată lumea, susținând că ar putea să meargă în casa ”Puterea Dragostei”, emisiune pe care no ratează niciodată.

La Puterea Dragostei sau în Cartea Recordurilor?

Și pentru că la ”Puterea Dragostei” sunt mulți ”cocoși” printre băieții din casă, Corduneanu a început antrenamentele intense. Atât de intense încât ar putea să intre nu doar la ”Puterea Dragostei” ci și în Cartea Recordurilor.

fara descriere

Recent, ”Beleaua” a postat un filmuleț scurt la sala de forță în care ridică o greutate incredibilă: 220 kilograme din culcat, la piept. Adrian a reușit să facă 5 repetiții cu această greutate, fără să fie ajutat de ce doi asistenți pregătiți să intervină în cazul în care se întâmpla ceva. Imaginile au devenit virale și cu siguranță că reprezintă și un avertisment pentru dușmani.

Citeste si: Un lider din Clanul Sportivilor, injunghiat in inima! "A scos un briceag si l-a taiat!"

Citeste si: Florin Salam l-a călcat în picioare pe un cunoscut manelist. „Bă, câte picioare în cap i-am dat”. VIDEO

Citeste si: Un interlop celebru a pus la cale asasinarea unui jurnalist! În ROMÂNIA, la Timișoara!!! Declarații exclusive ale jurnalistului care trebuia executat

Negocieri cu Diamantul Roz pentru participarea la Puterea Dragostei

fara descriere

Cât despre ”Puterea Dragostei”, Corduneanu este pregătit și spune că merge acolo să cunoască mai bine câteva fete. Cu soția a rezolvat: după o negociere dură, Ramona ”Diamantul Roz” va primi 300 euro pe zi din partea soțului ei, în cont, pe toată perioada în care este plecat. Mai rămâne doar să-l sune producătorii...   

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate