Benadett de la Puterea Dragostei, pasiune secretă pentru None? Mesajul care l-a topit pe tânăr VIDEO

Bernadett de la Puterea Dragostei a fost dezamăgită că a părăsit emisiune fără să-l întâlnească pe Mădălin None, bărbatul pentru care venise de fapt în show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

E adevărat că, în timpul emisiunii, Bernadett l-a cunoscut pe Jador, pe care l-a îndrăgit și pe care îl palce în continuare, dar dezamăgirea că nu l-a întâlnit și pe None i-a rămas. Eliminată din show cu puțin timp înainte de finalul sezonului unu, Bernadett, Berna cum îi spuneau concurenții, mărturisește că abia așteaptă ca Jador să se întoarcă acasă, în speranța că-l va întâlni.

Citeste si: După ce Raluca s-a împăcat cu fostul, acum nici Ricardo nu s-ar lăsa mai prejos! Fostul concurent de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?

Citeste si: Schimb de mesaje halucinante între Bianca și Bogdan Mocanu la Puterea Dragostei ”Îmi pare rău...” EXCLUSIV

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Roxana după despărțirea de Iancu la Puterea dragostei! ”Și-a asumat totul cu capul sus!”! Un concurent din casă face dezvăluiri EXCLUSIV

fara descriere

Însă, i-ar plăcea și o întâlnire cu None, pe care l-a plăcut fizic în mod special. Așa că, prin intermediul WOWbiz.ro, frumoasa blondă i-a făcut o invitație lui None, despre care știe că acum e singur după despărțirea de Loredana Chivu.

Bernadett de la Puterea Dragostei, mesaj pentru None

”Aș vrea tare mult să ne vedem, să ieșim la o cafea. Nu prea știu cum să-i fac invitația mai frumos, dar eu cred că el înțelege ce vreau. Nu am invitat niciodată până acum eu un băiat la o cafea”, ne-a spus Bernadett, lăsând astfel să se înțeleagă cât de mult îl place pe Mădălin None.

 

Acum, mingea a fost aruncată în terenul lui None, așa că acesta trebuie să facă următorul pas spre Berna. Iar din informațiile noastre nici tânărul nu este indiferent la farmecele lui Bernadett.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate