Ce s-a întâmplat cu Roxana după despărțirea de Iancu la Puterea dragostei! ”Și-a asumat totul cu capul sus!”! Un concurent din casă face dezvăluiri EXCLUSIV

Roxana și Iancu Sterp au pus punct relației lor la Puterea dragostei, motiv pentru concurenții din casă să își spună punctul de vedere

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Săptămâna trecută, încă un cuplu din casa Puterea dragostei s-a destrămat! Iancu Sterp a ajuns a ajuns la capătul răbdării în povestea lui de iubire cu Roxana, astfel că tânărul a decis să nu mai fie alături de ea, ci să meargă fiecare pe drumul lui.

Înainte ca Iancu să ia această decizie, Roxana și Bogdan Mocanu au avut parte de un scandal monstru în gala de sâmbătă, aruncându-și acuze grave, lucru ce l-a determinat pe Sterp să încheie toate socotelile cu iubita lui.

”Mai bine să se încheie frumos ceva ce a început frumos. Lucrul ăsta trebuie să-l fac eu și gata”, a spus Iancu în gală, în timp ce Roxana a replicat imediat! ”Dacă așa a decis el, e treaba lui. Ne-am spus la revedere, gata, respect decizia și punct. Să rămână cu hotarîrea lui și cu pauza lui”.

Citeste si: Ultimul mesaj al unei asistente medicale care a murit de cancer! Doctorii i-au spus trei ani la rând că nu are nimic: „Este dezgustător!”

Citeste si: Carmen Simionescu apelează la medicul estetician?„ Sunt de acord”!

Citeste si: Dan Negru a dat peste un copil care cerșea în trafic, la semafor. Ce a urmat apoi e înduioșător! Are legătura cu Sorina, fetița adoptată

fara descriere

Roxana de la Puterea dragostei s-a despărțit de Iancu! ”A fost extrem de mândră”

Dacă Roxana de la Puterea dragostei s-a despărțit de Iancu, ei bine, concurenții din show par a-i înțelege totuși reacțiile și, totodată, să îi aprecieze demnitatea cu care femeia a suportat o nouă ruptură amoroasă. ”Și-a asumat totul cu capul sus! A fost extrem de mândră și nu a lăsat să i se vadă durerea ca în cazul altor relații! În ciuda faptului că este o persoană vulcanică, din punctul meu de vedere este singura fată sinceră cu adevărat în această emisiune”, a spus Hamude într-un live!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate