Berbeceanu și Ciutacu, contre și dezvăluiri explozive. Ce s-a petrecut în privat

Traian Berbeceanu și realizatorul Victor Ciutacu au răbufnit unul la adresa celuilalt. Reproșurile au tente penale.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Berbeceanu și Ciutacu, contre și dezvăluiri explozive. Ce s-a petrecut în privat


In articol:

Traian Berbeceanu și Victor Ciutacu s-au contrat prin mesaje pe paginile personale de Facebook.  Fost comisar al BCCO Alba, ajuns şef de cabinet al ministrului de Interne după ce fusese arestat, pentru mai multe luni, într-un dosar aflat în continuare în instanță, Berbeceanu l-a atacat fără menajamente pe Victor Ciutacu.

Berbeceanu a postat, vineri seara, un mesaj cu un limbaj suburban la adresa jurnalistului Victor Ciutacu. Totodată, fostul comisar face și câteva dezvăluiri despre jurnalist.

„Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituției, ai uitat fă, când, în urmă cu puțini ani pi... ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești „o emisiune”? Plângeai cu sughițuri și muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecți și cât de oripilat ești de nedreptatea care mi s-a făcut.

Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci.Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conștiință asemănătoare cu a ta. Adevărații interlopi, aia care-ți lasă ție plata pe noptieră, au fost condamnați la ani grei de pușcărie. Iar tu, damă tristă și urâtă, ai continuat să-ți încasezi simbria, din banii ciordiți de vremelnicii tăi clienți, interlopii. Hai sictir, secătură!”, scrie Berbeceanu.

Ciutacu nu i-a rămas dator lui Berbeceanu

Reacția lui Berbeceanu vine în urma unei postări a lui Ciutacu. ”Vă dați seama că, în țara demenților care se excită la cătușe puse oamenilor bolnavi, la ușa ministrului de Interne stă (și are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu? Noi vrem respect față de autorități când un inculpat notoriu, arestat în lupta dintre clanurile mafiote din procuratură, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvânt important de spus în politica de ordine publică?

Smeriți-vă în fața milițianului suprem, a brutei care a căzut pe interceptări cu interlopii și care a făcut acte de schimburi de mașini cu ei, dar, când vă veți trezi cu bandele de răufăcători la ușă, să nu vă aud că vă pisiciți a jale. Ați ajuns să dați bani pe maculatura produsă de niște haimanale, i-ați făcut persoane publice, stați la coadă ca proștii să vă dea autografe, vă meritați soarta. Spălați-vă cu ei pe cap, scoateți tot din buzunare, așezați-vă în genunchi, puneți mâinile la ceafă și rugați-vă fierbinte să nu vă zboare căpățânile de pe umeri.”, a fost mesajul de joi al jurnalistului.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate