Ea e soţia lui Traian Berbeceanu, comisarul care va fi şeful de cabinet al ministrului de Interne! Vezi unde lucrează Gabriela Berbeceanu, care are un salariu mai mare decât partenerul ei de viaţă!

Soţia lui Traian Berbeceanu, Gabriela, este inspector şcolar la Deva.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Soţia lui Traian Berbeceanu lucrează în Deva ca inspector şcolar pentru învăţământ preşcolar la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara. Traian şi Gabriela au împreună un fiu, pe Bogdan. Din ultima declaraţie de avere depusă de soţia lui Berbeceanu reiese că aceasta a încasat un venit anual de 54.103 lei de la ISJ Junedoara, adică a avut un salariu lunar de 4.508 lei.

Citeste si: Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Citeste si: Din conturile lui Bogdan Niculescu Duvăz au dispărut aproape 200.000 de euro înainte să moară! Fostul ministru câştiga 5.000 de euro pe lună!

Citeste si: Iohannis a primit un ceas de 40.000 euro, de două ori mai scump decât al Vioricăi Dăncilă! Președintele nu l-a purtat niciodată! Ce s-a întâmplat cu ”bijuteria”?

Partenerul ei de viaţă a încasat 50.000 de lei ca funcţionar public la IPJ Hunedoara. Soţii Berbeceanu deţin apartament de 78 metri pătraţi în Deva, două maşini şi o remorcă auto. Familia nu avea alte bunuri sau bani în conturi. În schimb, are datorii de 35.000 de euro la o bancă şi de 20.000 lei la un CAR. (vezi ce salariu uriaş are fiul secret al lui Ion Iliescu)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate