Bernadette de la Puterea dragostei, schimbare uimitoare de look!

Berna și-a schimbat complet look-ul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Bernadette a fost eliminată aseară la de la „Puterea dragostei”, iar la scurt timp a uimit pe toată lumea. Fosta concurentă care a flirtat cu Jador a ajuns acasă, la cei dragi ei, unde a avut parte de o primire călduroasă din partea celor care o iubesc.

Aceasta și-a revăzut fratele, cu care are o relație specială, însă nu reîntâlnirea cu Norbert i-a uimit pe toți, ci schimbarea radicală de look.

Dacă în casa dragostei Bernadett purta mereu o coadă de cal, de data aceasta, fosta concurentă a renunțat la extensii și și-a lăsat părul liber și, trebuie să recunoaștem, îi stă mult mai bine cu noul look.

Citeste si: Mirela Vaida, clipe cumplite din cauza copilului cel mic: „Mă dau de ceasu’ morții”

Citeste si: Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, primele declarații despre noua iubită: „Relația noastră a demarat...”

Citeste si: Jador și Bogdan Mocanu, spectacol cu un artist extrem de cunoscut! Ce le-a spus Mocanu fanilor

Da, m-aș mai întoarce. Mi-a plăcut foarte mult și a fost foarte frumoasă. Nu am ce să zic sincer. Îmi pare rău că plec acasă, îmi doream să îl cunosc pe Jador”, a spus Bernadette.

Persoana care intră în posesia celor 1500 de euro și va fi lider în Casa Puterea Dragostei este Bogdan Mocanu.

Ce se ascunde în cutiuța pe care a ținut-o în gala de sâmbătă în fața concurenților

Andreea Mantea a dechis cutiuța în gala Puterea Dragostei și a citit mesajul aflat pe bilețel: ”Pentru că Marea Finală se apropie și pentru că a trecut foarte mult timp de când împărțiți atât bune, cât și rele, noi v-am pregătit o surpriză. Pentru că e atât de mare dorința să vă vedeți în afara acestei emisiuni și pentru că meritați, nu scrie aici, e de la mine!, mâine veți merge cu toții la mare!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate