Betty Salam și soțul ei au dat lovitura în afacerile imobiliare! Ginerele lui Florin Salam a obținut autorizația și a ridicat două blocuri de câte 8 etaje într-un complex rezidențial de lux! FOTO

Betty Salam și soțul ei au ridicat două blocuri de 8 etaje într-un complex din sectorul 6 a Bucureștiului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Betty Salam și soțul ei au ridicat două blocuri de 8 etaje, afacerea fiind una de anvergură. După ce fata lui Florin Salam s-a măritat cu Cătălin Vișănescu, despre acesta din urmă s-a scris că este patronul unui club de noapte din cartierul studențesc Regie. Soțul lui Betty investește, însă, și în afacerile imobiliare. Pe 31 martie 2018, pe numele lui Cătălin Vișănescu a fost eliberat, de către Primăria Sectorului 6, un certificat de urbanism pentru “imob loc col S+P+8E”. (vezi motivul pentru care Florin Salam i-a interzis lui Betty să cânte manele)

Citeste si: Florin Salam va fi din nou bunic! Fiica lui, Betty, a dat vestea cea mare

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” și Florin Salam. Ce ascunde concurenta emisiunii de la Kanal D?

Citeste si: Florin Salam, în lacrimi. A decis să divorțeze și să plece. A fost descoperit amantul

Apoi, soțul lui Betty Salam a aplicat și pentru obținerea unui acord de mediu, la aceeași instituție. „Nu este necesară efectuarea studiului de evaluare a impactului auspra mediului pentru obínerea acordului de mediu - în cadrul procedurilor de evaluare a impactului cu funcțiunea de locuințe colective cu regim de înălțime DS+P+8E și organizare șantier propus a fi aplasat în sectorul 6, titulat Vișănescu Cătălin”, a răspuns Primăria pe 26 iulie 2018.

fara descriere

Betty Salam și soțul ei au ridicat două blocuri de 8 etaje. Complexul are 8 imobile

Blocurile pentru care soțul lui Betty Salam a primit aprobare fac parte dintr-un proiect imobiliar ce se desfasoara pe o suprafata de 14.000 mp. în Bucuresti, zona Bulevardul Timisoara, fiind compus in prima faza din 8 imobile de apartamente avand un regim de inaltime P+8, etaje, prevazute cu ascensor, oferind spre vanzare garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere. Complexul rezidential va cuprinde 1500 de apartamente, precum si spatii comerciale de inchiriat la parterul imobilelor.

Garsonierele și apartamentele din complex sunt împărțite în trei categorii, A, B și C, în funcție de suprafață și finisaje. Un apartament de 3 camere de tip A costă 59.900 euro (cu TVA 5% inclus), unul de două camere costă 44.500 de euro, în timp ce o garsonieră poate fi achiziționată cu 29.900 de euro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate