Betty Salam și soțul ei au dat lovitura în afacerile imobiliare! Ginerele lui Florin Salam a obținut autorizația și a ridicat două blocuri de câte 8 etaje într-un complex rezidențial de lux! FOTO

Betty Salam și soțul ei au ridicat două blocuri de 8 etaje într-un complex din sectorul 6 a Bucureștiului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Betty Salam și soțul ei au ridicat două blocuri de 8 etaje, afacerea fiind una de anvergură. După ce fata lui Florin Salam s-a măritat cu Cătălin Vișănescu, despre acesta din urmă s-a scris că este patronul unui club de noapte din cartierul studențesc Regie. Soțul lui Betty investește, însă, și în afacerile imobiliare. Pe 31 martie 2018, pe numele lui Cătălin Vișănescu a fost eliberat, de către Primăria Sectorului 6, un certificat de urbanism pentru “imob loc col S+P+8E”. (vezi motivul pentru care Florin Salam i-a interzis lui Betty să cânte manele)

Citeste si: Florin Salam va fi din nou bunic! Fiica lui, Betty, a dat vestea cea mare

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” și Florin Salam. Ce ascunde concurenta emisiunii de la Kanal D?

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Florin Salam, în lacrimi. A decis să divorțeze și să plece. A fost descoperit amantul

Apoi, soțul lui Betty Salam a aplicat și pentru obținerea unui acord de mediu, la aceeași instituție. „Nu este necesară efectuarea studiului de evaluare a impactului auspra mediului pentru obínerea acordului de mediu - în cadrul procedurilor de evaluare a impactului cu funcțiunea de locuințe colective cu regim de înălțime DS+P+8E și organizare șantier propus a fi aplasat în sectorul 6, titulat Vișănescu Cătălin”, a răspuns Primăria pe 26 iulie 2018.

Betty Salam și soțul ei au ridicat două blocuri de 8 etaje. Complexul are 8 imobile

Blocurile pentru care soțul lui Betty Salam a primit aprobare fac parte dintr-un proiect imobiliar ce se desfasoara pe o suprafata de 14.000 mp. în Bucuresti, zona Bulevardul Timisoara, fiind compus in prima faza din 8 imobile de apartamente avand un regim de inaltime P+8, etaje, prevazute cu ascensor, oferind spre vanzare garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere. Complexul rezidential va cuprinde 1500 de apartamente, precum si spatii comerciale de inchiriat la parterul imobilelor.

Garsonierele și apartamentele din complex sunt împărțite în trei categorii, A, B și C, în funcție de suprafață și finisaje. Un apartament de 3 camere de tip A costă 59.900 euro (cu TVA 5% inclus), unul de două camere costă 44.500 de euro, în timp ce o garsonieră poate fi achiziționată cu 29.900 de euro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Florin Salam, show total în casa lui Dan Bursuc! ”Am o datorie pentru fratele meu...”

Florin Salam și Roxana Dobre au ieșit pentru câteva ore din izolare. Cum au fost surprinși cei doi

Mănâncă varză murată cu trei ore înainte de culcare! Ce se va întâmpla în organismul tău: efectele sunt miraculoase

Familia lui Florin Salam trăiește periculos. Imagini din zona zero a focarului din Italia

Urgent: Trimiteți un frizer la Florin Salam acasă! Regele manelelor a ajuns să arate precum un hipster pentru că nu are cine să-l tundă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies