Beyonce de România o face praf pe soția lui Nicolae Guță! Din cauza ei, manelistul nu mai vorbește cu fiica lui

Beyonce de România crede că soția lui e motivul pentru care manelistul nu-și vizitează fiica. Ce a dezvăluit la televizor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Critstina, actuala soție a lui Nicole Guță, îl va face tată pe manelist pentru a 12-a oară. Din păcate, relațiile în familia artistului sunt destul de complicate, actuala lui partneră de viață fiind la cuțite cu Beyonce, femeia care i-a dăruit și ea o fiică.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță spune că soția lui Cristina, este motivul pentru care el nu-și vizitează fiica și nu vorbește cu ea nici măcar la telefon.

"Când am fost noi la Petroşani, acum două luni. L-a văzut de două ori, câte cinci minute. El era într-o altă cameră, repeta, cu iubita lui şi a mers ea acolo cu fratele ei (...) Au fost momente când ei s-au certat şi atunci el a sunat, a sunat-o pe mami şi a vorbit cu ea. Crede că vorbeşte cu mine, că mă bag şi eu", a spus Beyonce de România în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Primele declarații ale elevei obligate de profesoară să se tundă în timpul orei! Cum arată acum părul micuței

Beyonce de România are probleme cu banii! Ce pensie alimentară primește de la Nicolae Guță

Nu numai că micuța Anais nu este vizitată prea des de către tatăl ei, dar nici ajutorul financiar primit din partea lui nu este destul, spune mama ei. Se pare că suma care îi este acordată lunar nu îi ajunge mamei ei pentru a-i face toate poftele, așa că fosta iubită a manelistului trebuie să facă sacrificii.

„L-am dat în judecată, am câştigat custodia totală. Îi trimite 270 de lei pe lună. Zilele acestea trebuie să o trimită pe 2 luni, adică 600 de lei. Dacă îmi dă la zi, nici eu nu înţeleg nimic. Dacă te duci la un supermarket cu banii aştia... El spune că am răsfăţat-o foarte mult. Dacă ea îşi doreşte ceva, eu îi cumpăr. Mă las pe mine şi îi iau. Cu el nu ai ce să vorbeşti pentru că este cu cineva, femeia respectivă este însărcinată, nu-i permite celei mici să vorbească cu el. L-a sunat de câteva ori şi îi închide. În schimb, mă înţeleg foarte bine cu famila lui, cu copiii lui. De câte ori vin la ea, îi lasă bănuţi, vin cu cadouri, cu pungile pline", a declarat Beyonce de România.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: