Bianca de la ”Puterea Dragostei” a apărut nemachiată! Ce a spus Livian a lăsat-o mască pe ”Vulpiță”! ”Mincinosule”

Bianca de la ”Puterea Dragostei” are curajul să facă un gest pe care puține concurente din emisiune îl au: să apară complet nemachiată, chiar în fața iubitului, în acest caz, Livian.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Cu scuza că vor filma un tutorial de make-up pentru vlogul lui Livian, Bianca de la ”Puterea Dragostei” au făcut un gest mai rar întâlnit și a apărut complet nemachiată în fața camerelor de luat vederi.

Citeste si: Bianca, mesaj șocant pentru Livian de la ”Puterea Dragostei! Între ei totul s-a schimbat! ”Nu pot să îți zic când suntem față în față”

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, declarații emoționante despre tatăl său! Cum s-a împăcat cu Nelson Mondialul după scandalul cu Bianca

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, luat la mișto de fanii de pe Instagram: „Zici că face reclamă la pastile de slăbit”

”Ce, nu ești machiată?”, a întrebat-o Livian pe Bianca de la ”Puterea Dragostei” în timp ce aceasta se pregătea să arate urmăritorilor lor câteva dintre trucurile pe care le folosește pentru a se face mai frumoasă. ”Vai!!!, mulțumesc”, a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”, pupându-l cu foc pe Livian, după care, tot de drag, a fost la un pas să îl arunce de pe scaun. ”Mincinosule!!!”, a mai spus, alintându-se, dar fără să creadă, Bianca de la ”Puterea Dragostei”, nereușind însă să își ascundă satisfacția întipărită pe figură. ”Chiar ești frumoasă nemachiată. (...) parcă ești o fecioară din-aia... Ce a ieșit din apă, pură, proaspătă. Ești ca o franzelă scoasă din cuptor”, a mai supralicitat Livian, Bianca de la ”Puterea Dragostei” fiind, la modul evident, topită după ce a primit respectivele complimente.

De altfel, copmplimentele cu pricina primite de la Livian sunt, pentru Bianca, deja iubita acestuia de câteva luni bune, la ”Puterea Dragostei”, o obișnuință. Nu de altceva, dar, în vară, pe când se plimbau cu iahtul, pe Bosform, Livian i-a obserrvat vergeturile Biancăi de la ”Puterea Dragostei” și a recunoscut că este ”mort” după naturalețea acesteia.

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” negociază deja și numele copilului

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre planurile cu Livian.

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei. (...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele! (...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împpotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, pritenă, amantă, Bianca e tot! (...) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Citește și:

Ștefania Ivănescu a spus DA! Top modelul s-a logodit chiar de ziua ei

Abi Talent are o iubită secretă? Este vorba despre fata unui politician de renume

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Leyla isi arata “coltii”

Brigitte Pastramă, nervi până și în vacanță: iată ce a făcut Sara, fiica ei, de a scos-o din sărite

Adi Minune, concert pentru Bianca Drăgușanu! Ce melodie i-a dedicat lui Alex Bodi Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies