Bianca, mesaj șocant pentru Livian de la ”Puterea Dragostei! Între ei totul s-a schimbat! ”Nu pot să îți zic când suntem față în față”

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au o relație cât se poate de solidă, iar acest lucru îl arată cât de des se poate, schimburile de mesaje dintre cei doi îndrăgostiți fiind cât se poate de relevante.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

”M-aș bucura dacă ai întârzia și de data asta, pentru că unele lucruri nu pot să ți le spun față în față”, a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”, într-un mesaj video pe care i l-a dedicat lui Livian.

Citeste si: Puterea Dragostei: Nelson Mondialu, intervenție de urgență la emisiune! Cum și-a pus la punct băiatul, pe Livian: "Eu nu o vreau! Să nu vină cu ea acasă"

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, declarații emoționante despre tatăl său! Cum s-a împăcat cu Nelson Mondialul după scandalul cu Bianca

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” i-a spus lui Livian, verde-n față, care îi sunt defectele. Reacția halucinantă a "Lupului"

”Unele cuvinte nu pot să ți le spun față în față și prefer să ți le spun așa... Parcă am emoții... Dacă aș putea să aleg o viață cu tine, fără să trec prin războaie, prin certuri, aș face-o. Dacă aș putea să nu te mai fac niciodată să fii supărat, sau nervos, sau trist, aș face-o. Dar, e un pic prea greu”, a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei” în mesajul pentru Livian.

Citeste si: Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, deși avea vaccinul făcut?- bzi.ro

Cu toate acestea, a mai explicat Bianca de la ”Puterea Dragostei” lucrurile sunt mult mai complexe decât par, iar mesajul pe care vrea ea să îl transmită este unul plin de dragoste. ”Dacă aș putea să îți dau toată fericirea mea, dacă te-aș putea face fericit, așa cum mă faci tu pe mine, dacă aș putea să îți dau toată mâncarea din lume, toți banii din lume și tot ce te-ar face pe

tine fericit, aș face-o. Dacă aș putea să renunț la fericirea mea ca să fii tu fericit, aș face-o! Dacă mi-aș putea petrece fiecare noapte alături de tine, aș face-o și, dacă aș putea să mă trezesc în fiecare dimineață alături de tine, aș face-o. Aș vrea să spun că ți-aș da și viața mea! Dar cred că nu am putea trăi unul fără celălalt, cred că unul fără celălalt nu am fi compleți”, a mai spus, vizibil emoționată, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

”Știi că am tot avut discuții despre noi doi, despre bebeluș (copilul pe care și-l doresc amândoi, n. red.)... Am stat și m-am gândit de ce îmi doresc lucrul ăsta, de ce îți dorești tu lucrul ăsta și am ajuns la concluzia că...”, a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”, întreruptă însă de sosirea e la masă a lui Livian. Iar concluzia despre care vorbea Bianca de la ”Puterea Dragostei” este următoarea: ”Livian, te iubesc!”, lucru pe care l-a precizat, ulterior, într-un mesaj cât se poate de emoționant.

 

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” negociază deja și numele copilului

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre planurile cu Livian.

 

 

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

 

Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei.(...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele!(...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împpotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, pritenă, amantă, Bianca e tot!(...) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mădălin Ionescu, primele declarații despre despărțirea de Cristina Șișcanu: „Nu am plecat de acasă...”

Valentina Pelinel a dat tot din casă! Cum este, de fapt, Cristi Borcea în relație?! „Viața lângă el nu este...”

Procentaj ca-n marile finale pentru una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ilinca Vandici a făcut anunțul: ”Este copleșitor”

Horoscop Zilnic Duminică 26 Septembrie 2021: Gemenii vor face anumite schimbări majore

Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

SE SCHIMBĂ BANII ÎN ROMÂNIA. Noua bancnotă va fi lansată de BNR în această toamnă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies