Bianca de la ”Puterea Dragostei” a lămurit scandalul cu Roxana! ”Are deja două cartonașe, nu o văd bine” EXCLUSIV

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a fost, de curând, la un pas să fie făcută praf de temperamentala Roxana, colega ei din emisiune încă din primul sezon al show-ului moderat de Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Între cele două concurente de la ”Puterea Dragostei” a fost un conflict, iar Roxana a încercat chiar să o ”atingă” pe mai firava Bianca cu un scaun, intervenția lui Livian și a Andreei Mantea calmând, cu greu, spiritele.

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea cu Nelson Mondialul, tatăl lui Livian: ”Mi-e chiar frică”

Citeste si: Bunica lui Livian a spus totul despre Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Ce a făcut pentru iubita ”Lupului”

Citeste si: Roxana sare la bătaie la Bianca și Livian, la Puterea Dragostei. Scene șocante în platoul emisiunii

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

”Nu înțeleg de ce a făcut așa, de ce a încercat să mă lovească. Adică m-a acuzat că fac niște lucruri care nu îi plac eu... de fapt, cred că Roxana a făcut o mică scenetă în acel moment, nu cred că își dorea cu adevărat să mă lovească. Sper, cel puțin! Dar cred că a făcut o scenetă pentru că, după respectivul moment, nu mi-a mai reproșat nimic”, ne-a explicat, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, explică Bianca, acum chiar nu mai are niciun motiv pentru a se teme de Roxana și reacțiile temeperamentale ale acesteia în casa ”Puterea Dragostei”. ”Are, deja, două cartonașe galbene, nu o văd bine dacă mai face o dată vreun asemenea gest. Dacă mai primește un avertisment va fi eliminată din emisiune, iar asta nu cred că vrea să i se întâmple. Așa că, acum, Roxana va trebui să se tempereze și în relația cu mine”, ne-a mai explicat Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

 

 

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” stabilesc deja  numele copilului

 

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre planurile cu Livian.

 

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei. (...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele! (...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, prietenă, amantă, Bianca e tot! (...) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”, optimist când vine vorba de viitorul relației cu Bianca.

Galerie foto 
Citește și:

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 20 septembrie- Vezi emisiunea Online

Anamaria Prodan, supriză de proporții de ziua soțului ei, Laurențiu Reghecampf. A adus-o pe cea mai importantă...

Cât de frumoasă e soția lui Mihai Petre! Cum arată Elwira Petre la 39 de ani. S-a pozat în costum de baie

Jador, afaceri de zeci de mii de euro cu un candidat la primăria Ștefănești! Cum l-a dat cântărețul de gol pe politician!

Cântăreț celebru, jefuit de jumătate de kilogram de aur! Declarații EXCLUSIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies