Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea cu Nelson Mondialul, tatăl lui Livian: ”Mi-e chiar frică”

Relația dintre Bianca de la ”Puterea Dragostei” și tatăl lui Livian, Nelson Mondialul, este una care, de-a lungul timpului, a variat, fiind nevoie de intervenții repetate ale iubitului ei pentru a calma situația.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Acum însă, Bianca de la ”Puterea Dragostei” a fost anunțată de Livian că va avea parte de o vizită cât se poate de serioasă, la Istanbul: Nelson și soția acestuia, mama concurentului, Liana.

Citeste si: Bunica lui Livian a spus totul despre Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Ce a făcut pentru iubita ”Lupului”

Citeste si: Prima reacție a Biancăi de la Puterea Dragostei după ce Livian a fost surprins la mall cu o blondă

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Roxana sare la bătaie la Bianca și Livian, la Puterea Dragostei. Scene șocante în platoul emisiunii

”Da, trebuie să recunosc, mi-e chiar frică de ce se va întâmpla. Adică, Livian mă face să îmi fie teamă pentru că își cunoaște tatăl și știe cum este.. Eu încerc să îi ascult sfaturile, să fiu eu, să fiu relaxată și să gândesc orice cuvânt scot pe gură. Dar, orice ar fi, mi-e teamă de întâlnirea asta, mai ales că este foarte importantă pentru mine. Sunt totuși părinții iubitului meu, nu am experiență în asemenea situații și cred că e normal să mă tem puțin de ce se va întâmpla”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, reucnoaște Bianca, s-a pregătit cu zile bune înainte de întâlnirea de care ar putea să depindă chiar relația pe care o are cu Livian. ”Mă mai despart câteva ore de întâlnirea cu părinții lui Livian și am emoții. Am discutat cu ei la telefon până acum și mi-au părut oameni de treabă. Cu mama lui țin legătura mai mereu, chiar azi mi-a trimis prine Livian cel mai bun cozonac... I-am dat mesaj și i-am mulțumit și i-am spus că îi aștept să vină. M-am gândit să le cumpăr câte ceva... Să îi cumpăr mamei lui livian ceva a fost ușor, pentru că este o femeie rafinată și cred ca am nimerit-o. La tatăl lui Livian e puțin mai greu... Diseară mă duc la cumpărături și mă duc să îi caut ceva, sper să îl nimeresc și să îl îmbunez puțin”, ne-a mai spus, ieri, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei. (...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele! (...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, prietenă, amantă, Bianca e tot! (...) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”, optimist când vine vorba de viitorul relației cu Bianca.

Galerie foto 
Citește și:

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Fostul își va da pumni că nu o mai are! Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, decizie clară cu privire la bustul ei! ”Philip o să moară de ciudă”

Cum arată mama Alexandrei de la Puterea Dragostei!  Ea are grijă de fetița pentru care Nicos a amenintat cu Protecția Copilului

Andreea Bălan, umilință pentru George Burcea! Cum i-a răspuns la atacurile din ultima vreme

Un cântăreț, apropiat al familiei lui Florin Salam, dezvăluiri uluitoare despre Neluțu Stoian! ”Nu COVID-ul l-a ucis” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies