Cântecul de jale pe care l-a cantat Jador, în lacrimi, după nunta Siminei: „Ce rost mai are viața mea”

Jador de la Puterea Dragostei și-a suprins fanii de pe rețelele de socializare, imediat după nunta Siminei cu Alex Zănoagă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G, I.A.

fara descriere

Jador de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai apropiați artiști de pe Youtube pentru emoția pe care o transmite cu fiecare melodie cântată. Jador s-a filmat în timp ce interpreta o melodie de jale cu versuri ăuternice care strigă durerea unui om care este la capătul puterilor și nu știe pe ce cale să o apuce. 

Citeste si: Povestea neştiută a celui mai mic frate al Cristinei Ţopescu! Sebastian este student în Austria şi fotomodel în Anglia! FOTO

Citeste si: Cum a ajuns iubita lui Marian Oprişan să se angajeze la ASF pe un salariu uriaş! Blonda Larisa se ocupă de piaţa de capital din România!

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Cristina Țopescu! S-a aflat abia după moartea ei! A fost condamnata la trei ani de închisoare! Cine a salvat-o atunci de la chin!

Cântecul de jale pe care l-a cantat Jador, în lacrimi, după nunta Siminei

Este lipede că după scandalurile de care a avut parte în ultima vreme, Jador se simte debusolat, iar nunta Siminei cu Alex Zănoagă i-a pus capac. Artistul de muzică de petrecere și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu versurile triste ale unei melodii de jale. Mai mult decât atât, conotația versurilor a fost atât de puternică, încât Jador a izbuncit în plâns, dovadă fiind că artistul trecea printr-un moment mai greu când interpreta piesa de jale. 

fara descriere

„Stau și mă gândesc la mine

Stau și plâng că nu mi-e bine.

Când mă trezesc dimineața lacrimile îmi spală fața. 

fara descriere

Mă gândesc cum trece viața 

Sunt nopți la rând când stau și plâng, oricum nu pot să schimb nimic. 

Pe Dumnezeu l-aș întreba ce rost mai are viața mea dacă mai pot să fac ceva.”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei de jale interpretate de Jador. 

Jador de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Simina? „Inconștiento, ai fost mireasă, dar tu, de fapt...”

Jador de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina lui un video în care transmite un mesaj folosind titlurile melodiilor lui.

„Inconștiento, ai fost mireasă, te-ai crezut superioară și tu defapt ești o mânză! Te pup”, a transmis Jador. Mulți dintre fani s-au gândit imediat că mesajul lui este pentru Simina, deși el nu a precizat cui îi erau destinate cuvintele. 

fara descriere

„Ți-a luat-o altu. Dacă erai bazat puteai să o ții lângă tine”, „Tot ce faci tu e pentru Simina”, i-au scris fanii emisiunii Puterea Dragostei lui Jador.

„Inconștientă, superioară, mânză, dar nu este mireasa ta... Îți plânge inima după ea”, „Băi, dar tu chiar ești prea de tot! Femeia și-a făcut familia ei și tu tot după ea ești, scoți melodii și tot ce faci e despre ea. Nu ai demnitate deoc”, i-au mai scris internauții, siguri că mesajul lui Jador era pentru Simina. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate