Bianca de la Puterea Dragostei, decizie șocantă chiar înaintea finalei! ”Mi se pare un pic cam mult”

Bianca a luat o decizie șocantă chiar înainte de finala de la Puterea Dragostei, după ce în ultimele săptămâni nu a mai fost favorita publicului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Bianca de la Puterea Dragostei este concurenta care a stat cel mai mult în casa de la Puterea Dragostei, ea intrând prima dată în emisiune chiar la începutul ei. Bianca nu a reușit să facă un cuplu în casă, deși a suferit mult din cauza lui Mădălin None, apoi a fost împreună cu Alex Bobicioiu pentru scurt timp, pe acesta însă l-a înlocuit repede cu Alex Oianu, care însă a dezamăgit-o după ce a făcut public un filmuleț cu aceasta în ipostaze jenante.

Citeste si: Război la Puterea Dragostei? Bogdan Mocanu, părerea sinceră despre fetele din casă! Ce-a spus despre Simina şi Roxana...e bombă! EXCLUSIV!

Citeste si: E incredibil ce se întâmplă la castingul pentru Puterea Dragostei 2! Bruneta asta sexy a "zăpăcit" toţi bărbaţii! Vezi imagini cu aspiranţii la statutul de concurent! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Andreea Mantea, primele detalii despre sezonul 2 Puterea Dragostei! „Am pregătit o serie de surprize”

Apoi, Bianca nu a mai reușit să se apropie de niciun băiat, deși câțiva i-au mai plăcut, iar ultimul pe lista ei este Iancu, acesta făcând însă un cuplu cu Roxana. Probabil acesta este și motivul pentru care Bianca spune că abia așteaptă să se încheie emisiunea și să se întoarcă acasă.

fara descriere

Bianca dezvăluie de ce nu va participa la sezonul doi de la Puterea Dragostei

”Vreau acasă. Nu am să fiu în sezonul doi. Va începe imediat după ce se încheie primul, adică pe 16 iulie, și eu sunt obosită. Vreau acasă, vreau să merg la familia mea. Nu mai vreau să stau aici, am 8 luni de când sunt aici și mi se pare un pic cam mult”, a spus Bianca, explicându-și astfel decizia de a pleca acasă.

În ultima perioadă, în timp ce a avut loc castingul pentru concurenții celui de-al doilea sezon, au apărut tot mai multe zvonuri privind participarea în continuare a unor concurenți din actualul sezon al show-ului Puterea Dragostei. Numele Biancăi a fost printre aceștia, însă tânăra a infirmat acum partciparea, deși mulți dintre fanii ei speră să se răzgândească.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate