Bianca de la ”Puterea Dragostei”, declarații exclusive despre noul iubit! ”Sunt încă sceptică...”

Bianca este una dintre fetele de la ”Puterea Dragostei” care are un succes nebun printre fanii emisiunii, motiv pentru care, de-a lungul timpului, și-a creat o groază de antipatii printre ceilalți concurenți ai reality-show-ului moderat de frumoasa Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

De ceva vreme însă, după ce a tot cochetat cu alți bărbați, Bianca de la ”Puterea Dragostei” a decis să facă un cuplu cu Alex, unul dintre noii concurenți ai emisiunii.

Citeste si: Hamude o atacă grav pe Bianca, după ce a încercat să facă un cuplu cu ea la Puterea Dragostei

Citeste si: Doamne, cum arăta Bianca de la Puterea Dragostei acum ceva timp! Nici cei mai mari fani ai ei n-o să creadă că în imagini este ea! Schimbarea e INCREDIBILĂ! EXCLUSIV!

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei n-a vrut să se sărute cu Alexandru! Ce le-a spus fetelor când s-a întors din camera roșie

Relația lor, aflată la început, nu pare însă să fie una care să ”intre în tiparele” emisiunii. Mai exact, cel puțin la nivel declarativ, Bianca nu simte deloc ”fluturi în stomac”, ea recunoscând că, încă, Alex este în probe. ”Sunt încă sceptică. Adică, nu știu ce să spun de el. Nu sunt convinsă... Am văzut niște mesaje pe care le-a primit, nu am apucat să le văd complet, nu mi le-a arătat, dar într-unul scria că e bine că este cu mine. Normal că m-am gândit că ar putea să încerce să profite de popularitatea mea. E adevărat, se poartă frumos cu mine, dar aștept să văd ce va spune trecerea timpului”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, Bianca este la prima ei relație din casa ”Puterea Dragostei”, ea cochetând de-a lungul timpului cu None, fiind însă refuzată categoric de acesta și atrăgându-și antipatia lui, lucru pe care tot ea l-a explicat foarte simplu pentru WOWbiz.ro. ”Nu exclud ideea că mă atacă pentru că este puțin gelos. E gelos pe succesul pe care îl am și, nu e imposibil, e gelos pentru că mă place. Cred că nu recunoaște că mă iubește (râde, n. red.). Adică, altfel chiar nu îmi pot explica de ce face toate astea. Dar, cred eu, lui îi place de mine, nu vrea să recunoască asta, vrea să își păstreze imaginea de bărbat și acționează ca atare. Dar, deja, e ușor... aiurea, ca să nu spun altfel. Dar o să îl las să mă atace în continuare, el se face de râs”, ne-a mai spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Relația dintre Bianca și None de la ”Puterea Dragostei”, greu de descifrat

Bianca de la Puterea Dragostei i-a mărturisit de mai multe ori lui None că îl iubeşte şi că îşi doreşte din tot sufletul să formeze un cuplu cu el. Din păcate pentru ea însă, sentimentele nu sunt reciproce, tânărul spunându-i, în fel şi chip, câteodată chiar pe un ton ridicat şi în termeni duri că nu o place şi că nu vrea să aibă de a face cu ea. Mai mult, chiar dacă susținea că Bianca nu îl interesează deloc, None de la ”Puterea Dragostei” a atacat-o cu fiecare ocazie, dovedind că este, de fapt, extrem de interesat de tot ceea ce face concurenta în emisiune și că o urmărește cu atenție.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: