Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Vedete

Bianca Drăgușanu, apariție de zile mari. A intrat AȘA în piscină, iar oamenilor nu le-a venit să creadă

Bianca Drăgușanu lovește din nou! Diva showbiz-ului a postat un videoclip care nu a trecut neobservat: iată cum a intrat în piscină!

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei care ne șochează mereu, însă de această dată a făcut ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Alături de două prietene, blondina s-a filmat ieșit din piscină în... rochie și pe tocuri! Și prietenele ei purtau, bineînțeles rochii și tocuri, iar videoclipul postat a strâns rapid zeci de mii de like-uri și vizualizări.

Cel care a filmat isprava Biancăi a fost chiar Alex Bodi.

Iar dacă tot am deschis subiectul Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nu putem să nu precizăm cum cei doi „au dat cu flit” unei televiziuni.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost ofertați de o televiziune de nișă pentru un reality show care părea să asigure o audiență rezonabilă.

Zis și făcut! Însoțiți de cameramani, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au plecat la Monte Carlo, locul în care, teoretic, trebuiau să filmeze prima pare a reality-show-ului.

Doar că acolo, din motive care țin de cheful personajelor principale, totul s-a prăbușit ca un castel de cărți de joc. Mai exact, odată ajunși în micuțul, dar extrem de cochetul principat monegasc, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis că ar prefera să se distreze și să își petreacă timpul ca într-o adevărată lună de miere, mai ales după ce ultimele câteva luni au fost extrem de agitate pentru ei.

Bianca Drăgușanu, apariție de zile mari. A intrat AȘA în piscină
Bianca Drăgușanu, apariție de zile mari. A intrat AȘA în piscină

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei vrea la ”Bravo, ai stil”

Citeste si: Nicos de la Puterea Dragostei, primul concurent din casă care recunoaște: ”E fake”| EXCLUSIV

Citeste si: Cristi Brancu, despre relația dintre Alin Oprea și soția lui! ”Larisa a decis să plece”

Ce secrete în amor cunoaște Bianca Drăgușanu 

Bianca le sfătuiește pe femei să nu neglijeze amorul cu partenerul de viață. Ea spune că acest aspect este crucial pentru bunăstarea relației.

Viața sexuală trebuie să fie împlinită. Bărbaților le place sexul mult, iar un bărbat fără sex e ca un leu în cușcă. Deci, fetelor, niciodată să nu neglijați acest aspect. Sexul înseamnă 90% într-o relație", declara Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu face o comparație haioasă, dar relevantă spunea ea, și compară relațiile cu shaorma.

„Relația e ca o shaorma cu de toate, chiar așa și este.

Din ce este făcută o shaorma, așa și relațiile. Carnea reprezintă ingredientul principal, adică pasiunea, chiar și psihologii spun că relația intimă este barometrul relației de cuplu, dacă în dormitor este bine, orice problemă se poate remedia. Este foarte important.