Bianca Drăgușanu aruncă bomba: „Mă mărit!”

Bianca Drăgușanu nu exclude ideea de a se căsători pentru a doua oară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Drăgușanu este foarte mândră de afacerea ei cu rochii și, mai ales, de creațiile pentru mirese. După cum a spus chiar pe pagina ei, frumoasa blondină probează chiar ea toate rochiile care urmează să ajungă la cliente, pentru a se asigura ca totul este perfect. „Viața nu este perfectă, dar o ținută poate fi. Există un set de valori ale companiei pe care mi le-am propus încă de la început, iar calitatea se numără printre ele. Probând chiar eu fiecare piesă vestimentară, mă asigur că rochiile îndeplinesc cel mai înalt grad al calității”, spune Bianca despre afacerea ei.

fara descriere

Recent Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce se afla la atelierul ei de creație și proba mai multe rochii de mireasă. Îmbrăcată într-o rochie superbă cu dantelă, divei i-au venit în minte niște modificări care ar fi putut fi făcute, dar care ar fi dezvăluit atât de multe încat doar o femeie cu o siluetă cu adevărat perfectă ar fi putut să o poarte.

„La tine merge, la cliente nu”, i-a spus Biancăi cea care o filma.

„Atunci trebuie să mă mărit”, a spus blondina în glumă.

Citeste si: Regina Marii Britanii a premiat un elev român! Suverana a fost cu adevărat impresionată de Cornel

Citeste si: Ilinca Vandici, anunț important pentru concurentele ”Bravo, ai stil!”

Citeste si: Oana Roman a mărturisit! Își va face tratament să scape de gușă: ”Mă deranjează foarte tare”

Ce spune Bianca despre căsătorie

Deși a fost căsătorită cu Victor Slav pentru o scurtă perioadă de timp, după care s-a împăcat cu el, ea și prezentatorul de la Kanal D nu au mai ajuns pentru a doua oară în fața altarului. După câțiva ani de relație ei s-au despărțit definitiv, dar ea nu este deloc descurajată de acest lucru, ci spune că este dispusă să facă încă o nuntă. Mai mult decât atât, Bianca e de părere că a doua căsnicie durează mereu mai mult.

„Prima căsătorie nu rezistă mereu pentru totdeauna, dar cea de-a două are șanse maxime. Am întrebat psihologii. Am aflat că se spune că a două căsătorie are o rată de succes mai mare din 3 motive: 1. Al doilea mariaj se bucură de beneficiile experienței. Își cunosc deja responsabilitățile și știu de regulă ce funcționează și ce nu și pentru ce trebuie să lupte. 2. A două căsătorie culege recompensele primei căsnicii. E vorba despre evoluție personală și fiecare ajunge să se cunoască. Fiecare a învățat să nu repete greșelile din trecut, asta poate conduce către un mariaj mult mai fericit. 3. Cuplul vrea să facă tot ce trebuie tura asta. Se lasă orgoliile, șicanele, joculețele, toți sunt marcați de ideea să facă lucrurile să funcționeze. Persoanele recăsătorite știu ce se va întâmpla dacă nu pun amândoi umărul ca relația să funcționeze", a declarat Bianca într-o emisiune tv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate