Bianca Drăgușanu își scoate silicoanele după 17 ani! Motivele pentru care a luat decizia decisivă

Bianca Drăgușanu a trecut prin transformări uluitoare de-a lungul anilor și și-a asumat faptul că a recurs la intervenții chirurgicale pentru a avea un corp pe placul ei.

Distribuie pe:


In articol:

Bianca Drăgușanu este mereu în lumina reflectoarelor și este apreciată pentru frumusețea ei, dar se pare că blondina este nevoită să recurgă din nou la ajutorul medicului estetician. De această dată, însă, Bianca nu vrea să-și mai facă mărire de sâni sau de buze, ci din contră: vrea să își scoată silicoanele.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu bunurile regretatei Cristina Țopescu? Ce hotărâre neașteptată a luat mama jurnalistei

Citeste si: Eva Mărută, show total cu tatăl ei. De ce îl ceartă pe Cătălin Măruță: "Te pun la coadă și te leg!”

Citeste si: Ella îi dă o nouă lovitura de gratie lui Jador. Bruneta s-a intalnit cu Phillip si dincolo de casa Puterea dragostei. Avem toate detaliile. ”Par compatibili,se potrivesc”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Bianca Drăgușanu își scoate silicoanele după 17 ani! Motivele pentru care a luat decizia decisivă

Bianca Drăgușanu și-a pus silicoanele în urmă cu 17 ani și de la o vreme a observat că un sân este mai mare decât altul. A mers la medicul estetician și a descoperit că se acumulase un lichid, care ulterior a fost scos, însă mai urmează o serie de intervenții chirurgicale. 

 

Vedeta a fost prezentă, aseară, în cadrul unei emisiunui, alături de medicul ei estetician și a oferit mai multe detalii cu privire la intervenția pe care urmează să o facă.

„Acum un an mi-a atras atenția că are un sân mai mare și unul mai mic. M-am uitat și eu atunci și am zis 'stai un pic să vedem, pare să fie natural', după un an de zile am remarcat o diferență foarte mare. Se simțea o acumulare de lichid înăuntru”, a explicat medicul estetician.

Medicul estetician al Biancăi Drăgușanu a explicat că poate exista o anumită uzură a silicoanelor, mai ales după o perioadă atât de lungă timp.

Bianca a explicat în cadrul emisiunii că își va scoate silicoanele strict din motive medicale și își va pune altele noi de aceeași mărime.

„Ea dacă este obișnuită cu o greutate de ani de zile, dacă își păstrează volumul și greutatea, e bine”, a mai adăugat medicul estetician al Biancăi Drăgușanu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Florin Piersic, după ce a împlinit 84 de ani: ”Aș da orice ca să...”

FOTO ŞOCANT! Mama Biancăi Drăguşanu e de nerecunoscut! A apelat Madi Dragoş la  estetician?

Bianca Drăgușanu a criticat aspru femeile întreținute: „Aș înnebuni”

Bianca Drăgușanu, adevărul despre greșelile din viața ei: "Sunt pregătită de orice în viața mea, nu mă mai surprinde nimic"

VIDEO Abi și Dani Mocanu dau de pământ cu Alex Velea și alți rivali în noua lor piesă. „Să nu îi mai aud pe boschetarii ăștia de lăutari”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies