Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe Alex Bodi tatălui ei! Iată cum s-au fotografiat cei doi bărbați din viața divei

Alex Bodi l-a cunoscut pe tatăl Biancăi Drăgușanu. Momentul a fost imortalizat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

bianca dragusanu si alex bodi


In articol:

Dacă Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, nu același lucru se poate spune și despre familia ei. Tatăl ei nu a apărut de multe ori în presă și mulți dintre admiratorii divei nici nu știu cum arată bărbatul care a crescut-o.

bianca dragusanu si alex bodi la plaja

Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe Alex Bodi tatălui ei

Bianca Drăgușanu, tatăl ei și Alex Bodi au mers împreună la un restaurant. S-au fotografiat, iar blondina a publicat imaginea pe rețelele de socializare, cu mesajul „Te iubesc, tata”. Aceeași imagine a fost redistribuită și de soțul blondinei, semn că are o relație bună cu socrul lui.

bianca dragusanu alex bodi tata bianca dragusanu

Astrograma cuplului format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cât va rezista mariajul lor

“Bianca va merge mereu mai departe, trăindu-și viața după propriile reguli. Așa cum am afirmat și în urmă cu câțiva ani și s-a adeverit, Bianca a evoluat din punct de vedere profesional și a făcut un copil, dar trebuie să mai lucreze la propria persoană, să continue să crească până va atinge echilibrul emoțional.

Citeste si: Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru! Profitul s-a micşorat de trei ori, iar datoriile au crescut de aproape 25 de ori! Gaura financiară e uriaşă!

Citeste si: Bianca Drăgușanu a luat o decizie importantă! E vorba de relația ei cu Alex Bodi și nimeni nu se aștepta la așa ceva

Bianca este o femeie inteligentă care își exprimă propriile idei. Marte îi dă discursului ei energie și entuziasm, iar asta o face o adevărata amazoană. Până la 45 de ani, ea va avea o fire vulcanică și va fi opusul genului de femeie care managerieză și își rezolvă conflictele cu diplomație. Totodată, așa cum am spus și în trecut, Bianca are nevoie de un bărbat puternic care să țină pasul cu ea. Tocmai de aceea, înclin să cred că mariajul cu soțul ei va dura mai mult decât se așteaptă lumea. Și asta pentru că, Bianca se plictisește rapid dacă nu are acțiune, dacă nu există adrenalină în viața sa de cuplu, iar afaceristul, prin ascendentul său într-o zodie de apă, întrunește cerințele ei.

alex bodi si bianca dragusanu

În viața anterioara, Bianca a avut tot ce și-a dorit pe segmentul iubirii. Acum însă, pare să nu-i mai iasă tocmai pentru că nu mai are răbdare să lupte pentru consolidarea relației. Nu iubește singurătatea, ba din contra! Însă, totul este bine până în momentul în care se simte «prinsă» și atunci are nevoia să iasă atât din angajament cât și din relația pe care o are. Interesant este că în relația sa cu partnerul său, până acum ea nu s-a simțit «prinsă» tocmai datorită acestor certuri și împăcări!

Compatibilitatea dintre ea și soțul său este bună, chiar foarte bună pe anumite aspecte. Dar cum Bianca Drăgușanu funcționează după propria sa regulă – când nu mai crede în ceva, nu mai ține cont de consecințe – între ea și partener vor mai exista episoade de separări de moment, care pot duce la ruptura definitivă”, a declarat Roxana Lușneac în cadrul unui interviu, conform Cancan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate