Bianca Drăgușanu, roast de zile mari: „Te invit la o cafea ca să vorbim despre mărirea pensiei alimentare...”

Bianca Drăgușanu, roast de zile mari: „Te invit la o cafea ca să vorbim despre mărirea pensiei alimentare...”

Autor: M.V.

In articol:


Bianca Drăgușanu a avut parte de un roast de zile mari la „Vulturii de noapte”. Vedeta a decis să întoarcă roata.  Victor Slav, Daniel Buzdugan, Giani Kiriță, Cătălin Botezatu și Cătălin Cazacu au luat-o rând pe rând la „roast” pe celebra blondină.

„Și tu, tatăl copilului meu. Ești o bestie, nu mă așteptam la așa ceva”, a spus Bianca imediat ce s-a terminat roast-ul. Iată ce a spus vedeta la „Vulturii de noapte” despre cei trei prezentatori, dar și despre Daniel Buzdugan și Cătălin Botezatu:

Doamnelor și domnilor, eu nu o să fiu la fel de rea cu cei care au fost răi cu mine. Dacă tot te mănâncă limba, tu ești primul, Cazacu.

Eu nu am fost niciodată trofeu pentru bărbați, eu am fost trendsetter. După mine, bărbaților li s-a schimbat percepția despre dragoste. Am înțeles că te-ai apucat de actorie. Scuză-mă, nu am reținut titlul filmului în care te joci. Erați toți ocupați? Cazacule, puteai să joci într-un film XXX și erai dublură, că știu că îți place cauciucul.

Ce i-a spus Bianca lui Victor, la un an de la despărțire

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, protagoniștii unui moment neașteptat: „Stai, că ți se face rău” VIDEO

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu, pus în dificultate de Bianca Drăgușanu: „Imposibil”

Citeste si: S-au cuplat ”Ispitele”! Cu cine se iubește Nicoleta și cum l-a înnebunit pe colegul de platou

Daniel, vechi prieten. Un om excelent de radio. Ai vocea și fața perfecte pentru radio. Am înțeles că ești deranjat că eu sunt pe primul loc în ziare.

Viața este tristă câteodată. Ai pomenit ceva de operațiile mele. Tu ai vreuna? Ți-ar trebui.

Giani, acest Hagi low budget. Ce mă bucur. Și eu te-aș lua peste tot cu mine, să îmi cari geanta. Tu corespunzi perfect. Nu lași păr și cu tine aș avea o ținută perfectă. Căci o ținută perfectă are 5% roșu. Am înțeles că ți-ai tatuat pe piept o diavoliță. Aceasta nu și-ar tatua niciodată un câine pe piept.

Dragă Bote. Nu te-am văzut demult. Între timp ți-ai lăsat barbă, ești jurat. Și-au crescut și încasările și kilograme. În fiecare emisiune, ești întrebat despre mine. Ce mai știi de Bianca? Dar cu dragostea cum stai? Încă mai încerci să mă regăsești în toate femeile?

Victor, te-ai lăudat că îți merge bine. Nu ai exagerat deloc. Ai emisiunea ta, o emisiune în care oamenii te privesc și la care nu se uită peste umărul tău ca să vadă harta. Felicitări. Zilele următoare te invit la o cafea ca să vorbim despre majorarea pensiei alimentare. El schimba mereu vorba: în Banat vor fi 20 de grade. Evident că eu nu o să enumăr toate problemele și motivele. De câte ori ne-am despărțit, nici eu nu mai știu. Excepția întărește regula. Victor, fostul meu soț, am fost soția ta pentru că tu m-ai cerut frumos. Dar sunt fosta ta pentru că eu am ales divorțul”, a concluzionat Bianca.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Mircea N. Stoian demască vedetele! Concluzii şocante despre relaţia lui Irinel Columbeanu cu Oana! "O ţine ca pe un căţeluş, în lesă, după el!" VIDEO EXCLUSIV!

Alex Bodi e şocat că românii plâng după incendiul de la Notre-Dame: “Vă puneți toți poze și jeliţi Parisul! Dar ce se întâmplă la noi în țară nu mai jeliţi?”

Bote catre Bianca Dragusanu: „Daca acum vezi o poza cu tine, veche de 15 ani, intrebi la cine te uiti”

Modele unghii 2022: top 100 de modele care se poartă

FLORIN CĂLINESCU dă lovitura! Este bomba anului în televiziune

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies