Imaginile care îl pot duce la Poliție pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu! Tristan Tate și fratele lui se cred... Batman

Pasionat de mașini puternice și sporturi de contact, Tristan Tate, fostul iubit al frumoasei Bianca Drăgușanu, pare decis să le arate tuturor că este mai... bărbat decât oricare altul.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Din acest motiv, de curând, alături de fratele său, Tristan Tate a reușit să își șocheze fanii de pe conturile de socializare și, totodată, să îi provoace pe cei de la Poliție să îl viziteze.

Citeste si: Scandal uriaș! Imaginea Biancăi Drăgușanu, folosită pentru clienții unor site-uri de escorte din Olanda!

Citeste si: Ea e femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăguşanu în inima lui Tristan Tate! Fostul iubit al Biancăi o plimbă cu iahtul în Dubai pe frumoasa Georgiana! FOTO

Citeste si: Ce spune Tristan Tate despre femeile din Los Angeles după ce s-a iubit cu Bianca Drăgușanu

Mai exact, mândru nevoie mare că și-a amenajat una dintre camerele vilei în care locuiește, Tristan tate și fratele lui și-au făcut câteva fotografii acolo. Doar că, printre lucrurile care stăteau pe lângă el în cameră au apărut și obiectele pentru  care ar putea primi o vizită din partea celor de la Poliție. Mai exact, Tristan Tate s-a lăudat, chiar pe contul său de socializare cu pistoalele pe care le are, precizând și marca acestora, dovedind astfel că sunt arme de foc, nu doar niște replcii pentru air-soft.

fara descriere

Evident, arma cu pricina are și o ”geamănă”, aflată în posesia fratelui lui Tristan Tate, iar arsenalul era însoțit și de o macetă respectabilă, așezată pe canapeaua din încăperea proaspăr reamenajată în vila celor doi.

Mai mult decât atât, Tristan Tate și fratele lui au anunțat că sunt deciși să se implice la Euro 2020, la meciurile care vor avea loc în București, asumându—și să îi liniștească pe turbulenții supoorteri englezi. ”De-a lungul Euro 2020 voi fi Batman de București. Suporterii englezi nu vor să facă prostii aici, să pornească scandaluri și lupte de stradă. Eu și prietenii mei români vom sta de pază. Sunt gardianul din umbră al Bucureștiului. Sunt protectorul lui. Sunt eroul de care are nevoie orașul”, a fost o postare a celor doi frați Tate pe conturile lor de socializare.

fara descriere

Tristan Tate, despărțire cu scandal de Bianca Drăgușanu

 “Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nici o situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul”, spunea Bianca Drăgușanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, în 2018, iar prietenele ei se înghesuiau să spună amănunte picante despre despățirea lor.

“Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! (…) Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”, au povestit apropiatele Biancăi Drăgușanu despre despărțirea de Tristan Tate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate