Bianca Drăgușanu, scandal monstru în vacanță! S-a luat la ceartă cu angajații, după ce a văzut condițiile din camera de hotel: „Am făcut circ! Nu se poate!”

Diva a avut parte de o situație neplăcută, recent, chiar în vacanța din Roma.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu este o împătimită a vacanțelor exclusiviste, fapt recunoscut chiar de divă în nenumărate interviuri. Ei bine, cu toate acestea, dese ori i s-a întâmplat blondinei să întâmpine situații neplăcute, ceea ce a pățit și recent, în vacanța din Roma, acolo unde a mers însoțită de o

prietenă de-a sa.

Bianca Drăgușanu: ”Le-am zis să îmi schimbe camera, că nu se poate!”

Prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D, Bianca Drăgușanu  a povestit pe îndelete peripețiile prin care a trecut la Roma, acolo unde a mers pentru un moment de relaxare, alături de o prietenă de-a sa. Vedeta a avut parte de o situație neplăcută atunci când, din nefericire, camera pe care o rezervase, de fapt, nu arată deloc așa cum o văzuse în poze, pe internet, atunci când a ales-o.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, implicată într-un nou scandal. Vedeta a fost atacată dur de Iulia Sălăgean: "Sunt coșmarul vieții unei frustrate"

Ei bine, din cauza faptului că a fost extrem de nemulțumită de acest lucru, diva a făcut un scandal monstru și i-a tras la răspundere pe angajați, solicitându-le de altfel să fie mutată în altă cameră de hotel. De asemenea, Bianca Drăgușanu a precizat că ei îi place să se cazeze doar în locurile bune și frumoase.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Pe la Roma am pățit( n. red. nemulțumită de cazare), pentru că merg și acolo destul de des. Am fost cu o prietenă. Cum arăta în realitate... Nu avea nicio legătruă cu patul, cu cearșaful. Când am ajuns acolo am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă.

Le-am zis să îmi schimbe camera, că nu se poate! Pe internet arată într-un fel, în realitate într-un fel. Eu cunosc toate nivelurile de cazare. Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție cu cine mergi.”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D.

Bianca Drăgușanu, situație neplăcută în vacanța de la Roma

Bianca Drăgușanu

[Sursa foto: Instagram]

Bianca Drăgușanu a fost jefuită într-o altă vacanță

Nu este pentru prima dată când Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu o situație extrem de neplăcută, asta pentru că în urmă cu ceva timp, blondina a trecut printr-un incident destul de grav într-o altă vacanță, în Monaco. La momentul respectiv, diva a plecat însoțită de mai mulți prieteni, iar aceasta a povestit cu lux de amănunte că în vacanța din destinația pe care o alesese a fost jefuită și i s-au furat cele mai de preț lucruri. 

Citeste si: Bianca Drăgușanu, clipe de groază în vacanță! Vedeta, dezamăgită de întreaga experiență: „Frumos, nu mă mai duc!”

Așadar, vedeta a povestit că tâlharii au urmărit-o mai multe zile cu o dronă, iar atunci când au prins momentul au intrat în cameră și au gazat-o, apoi au furat tot ce avea blondina mai de preț, respectiv haine, genți, toate atingând sume colosale.

„Când am fost în vacanță la Monaco, am stat la o vilă care era dotată cu tot ce e posibil omenesc în lumea asta, camere, piscine, bucătar, servitori, menajeră. Dar, colac peste pupăză, noi am fost gazați și mie mi-au furat ce aveam eu mai mișto la mine. Atunci când pleci într-o vacanță îți iei cele mai mișto ceasuri, cele mai mișto genți, deci am rămas fără papuci. Ne-a gazat în cameră. Ne-au urmărit cu dronă, ne-au filat vreo două trei zile și noi, români cu cașcaval, mergeam la plajă numai fiță, eram foarte opulenți. Practic, fiecare are un stil de viață. Ne-au filat cu drona două trei zile.”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies