Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au ”rupt” pe manele la botezul la care au fost nași! Video BOMBĂ

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi știu să se distreze, indiferent de muzică, la o petrecere. Iar cum de curând au fost nași la un botez, cei doi nu s-au sfiit să se ”rupă” pe manele.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

În weekendul ce a trecut, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, au devenit părinţii spirituali ai unei fetiţe care a primit numele Eva Maria. Cei doi, împăcați de curând, după un scandal de pomină, au radiat de fericire la petrecere și au fost sufletul petrecerii și au dansat împreună şi s-au privit secunde în şir, semn că dragostea dintre ei este la fel de puternică ca înainte de scandal.

Citeste si: Ce a mărturisit Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu, după ce au fost nași de botez! ”Nu pot să o compar”

Citeste si: E clar că Bianca Drăguşanu şi-a găsit sufletul pereche! Uite ce sumă uriaşă a cheltuit Alex Bodi la shopping în doar 40 de minute! E un record! EXCLUSIV!

Citeste si: Iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania! Firma lui Alex Bodi are vânzări totale de aproape 10 milioane de euro!

Petrecere până în zorii zilei cu 250 de invitaţi pentru Bianca Drăguşanu şi iubitul ei, Alex Bodi. Cei doi au creştinat, sâmbătă, o fetiţă, blondina fiind pentru prima dată naşă de botez. Cum rolul a fost unul foarte important, vedeta s-a pregătit aşa cum trebuie pentru a marca momentul. A schimbat nu mai puţin de patru ţinute, din materiale preţioase, care au costat-o o avere. Aşa cum era de aşteptat Bianca a fost în centrul atenţiei. Seara a continuat cu o mega petrecere în care au curs dedicaţiile, plătite cu mii de euro, iar ringul de dans a fost neîncăpător. Mama fetiţei este o bună prietenă a fostei prezentatoare Kanal D. Atât ea, cât şi micuţa creştinată au purtat tot creaţii semnate de Bianca Drăguşanu.

Normal, pe parcursul serii, Bianca Drăguşanu a schimbat trei ţinute, care mai de care mai sexy, iar Alex Bodi a admirat-o în permanenţă şi a zâmbit, mândru de faptul că o are lângă el. Și, evident, a intrat imediat în jocul frumoasei Bianca Drăgușanu care, la un moment dat, animată de melodia cântată de un manelist celebru, nu a mai putut sta la masă și a început să se miște.

 

Și, pare-se, anii în care a fost asistentă TV au adus și ”talentul” necesar pentru a preda lecții de dans pe manele. Astfel, îmbrăcată într-o rochie neagră, suficient de transparentă pentru a-I face pe cei din jur să transpire, Bianca Drăgușanu a început să se unduiască pe melodiile ritmate ale manelelor într-un fel unic, iar Alex Bodi nu s-a lăsat mai prejos, dovedind că are și el niscaiva ”experiență” în domeniu.

 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat, iar acum se iubesc mai mult ca oricând

"Să nu existe secrete, ăsta e secretul. Nu pot să o compar sau să compar relaţiile. În cuplu se completează unul pe celălalt. Trebuie să existe mai multe chestii ca să funcţioneze o relaţie. Ştie cum să mă ia. E o femeie cu care pot să povestesc, pot să îi propun nişte afaceri pe viitor. Pot să mă consult cu ea. Vede anumite lucrui aşa cum le văd eu", a spus Alex Bodi.

Galerie foto 
Setări confidențialitate