Bianca Drăgușanu tună și fulgeră! Dezvăluiri uluitoare despre Alex Bodi: „E agresiv pentru că ia….”

Bianca Drăgușanu face noi declarații despre Alex Bodi, după ce afaceristul a apărut la televizor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Alex Bodi a apărut la televizor vorbind despre relația lui cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul a făcut-o praf pe fosta lui soție și a povestit detalii scandaloase din relația lor, subliniind faptul că toate scandalurile erau începute de ea, că nu-și putea vedea fiica pentru că diva era geloasă pe fosta lui soție și că ea a sărit la el la bătaie de mai multe ori.

Bianca Drăgușanu a ripostat și a făcut și ea noi dezvăluiri despre Alex Bodi, bărbatul cu care s-a iubit un an și jumătate. „Noi doi o să vorbim prin avocați și pentru simplul fapt că are un dosar penal în Germania din 2014, pentru trafic de substanțe interzise, s-ar putea să nu-i dea bine la imaginea pe care el tot încearcă să o salveze”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Citeste si: Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu de fals și uz de fals! Afaceristul susține că vedeta și-a însușit fraudulos o mașină de lux! DOCUMENTE EXCLUSIVE

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declarații halucinate despre medicamentele pe care Alex Bodi susține că le-a luat să se sincucidă! ”Că a fost o pastilă, că au fost zece, că au fost 20, este problema mea! Nu am luat o pastilă de somn să adorm că eram fericită”

Bianca Drăgușanu: Alex Bodi e agresiv pentru că ia steroizi

„Spune mereu că e provocat, însă nu e așa. Din cauza faptului că ia steroizi de trei ori pe zi se comportă așa, recunoaște că e agresiv. Sper că este fericit cu dezvăluirile astea. Eu sunt mulțumită cu viața mea, dar dezamăgită de omul cu care am stat în casă, de faptul că m-a filmat un an de zile.

Ceea ce apare în presă nu mă denigrează pe mine, ci pe el. Dacă era bărbat adevărat nu ridica mâna la o femeie și nu se ducea în emisiuni să stea cu fundul pe canapea, să vorbească despre mine. Un bărbat adevărat nu face nimic din ce a făcut el, nu lovește o femeie, nu vorbește urât despre fosta lui relație și nu se justifică în emisiuni pentru greșelile pe care le-a făcut”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu spune adevărul despre banii primiți de la Alex Bodi după bătaie: „M-a bătut rău de tot în mașină! În starea în care eram...”

Imaginile care o spulberă pe Bianca Drăgușanu. Alex Bodi a făcut totul public

Cele mai delicioase gogoși din lume. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Bianca Drăgușanu, tentativă de sinucidere din cauza lui Alex Bodi? „Țipa că are un cuțit și vrea să se omoare”

Bianca Drăgușanu spune totul despre trecutul lui Alex Bodi: “Are cazier pentru trafic ilegal de substanțe”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies