Bianca Giurcanu a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Bianca Giurcanu este concurenta care a părăsit emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” sâmbătă seară.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

A fost o seară emoționantă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Conceptul serii, ”Hello Spring”, se pare că le-a pus în dificultate pe concurente, notele primite de la jurați nefiind mari. 

La finalul serii, cea care a părăsit emisiunea a fost Bianca Giurcanu, care a fost îmbrățișată de colegele sale, unele dintre ele, cu lacrimi în ochi. 

Citeste si: Gina Chirilă, cea mai sexy graviduță! Soția lui Bogdan Vlădău e aproape în 7 luni și a luat doar 3,5 kg! Prima imagine cu burtica

fara descriere

Bianca Giurcanu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, alături de sora ei, Laura Giurcanu

Bianca Giurcanu i-a făcut o surpriză lui Cătălin Botezatu. Ea a venit în emisiune cu sora sa mai mică, Laura Giurcanu. Juratul ”Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit de multe ori în show de sora Biancăi Giurcanu, aceasta fiind, în urmă cu câțiva ani, câștigătoarea unui celebru show de modelling realizat de Cătălin Botezatu. 

Citeste si: Bianca Dragusanu le-a facut "sorcove" pe concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities! Cum au reactionat fetele

fara descriere

Citeste si: Oana Radu, în al nouălea cer alături de iubitul ei, după doar trei luni de relație: „Atât de fericită cum nu mi-am imaginat că pot merită vreodată!”

Cine este Bianca Giurcanu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Bianca Giurcanu are 25 de ani și este însoțitoare de zbor. ”Am ales să particip la acest show pentru a mă autodepăşi, pentru a-mi testa limitele în toate sensurile. Cred că emisiunea mă va şlefui atât din punct de vedere stilistic, cât și din punct de vedere al personalității mele. Îmi doresc să cresc o dată cu prezența mea în acest show, să evoluez. Sunt gata să ascult păreri, să ofer emoție și styling-uri!”, spunea Bianca Giurcanu despre participarea ei la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate