Bianca Rus, supărată foc pe jurații ”Bravo, ai stil! Celebrities”. S-a gândit să părăsească emisiunea! ”Simt că sunt luată ca bătaie de joc!”

Bianca Rus și-a exprimat supărarea pentru jurații emsiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Bianca Rus s-a gândit să părăsească ”Bravo, ai stil! Celebrities”


In articol:

Concurenta Bianca Rus, care încă de la începutul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” a avut mai multe discuții contradictorii cu juratul Cătălin Botezatu, îi acuză și pe ceilalți jurați că nu îi apreciază ținutele pe cât ar merita.

”S-au pus trei acuma pe mine! Nu mi-era de ajuns un jurat. Judecătorii câteodată sunt drepți, câteodată nedrepți în România. Simt că sunt luată ca bătaie de joc și e mult prea mult pentru mine. Să fim un pic corecți. Oare chiar atât de nașpa sunt? Nu e ok nimic?”, a declarat Bianca în culise.

Citeste si: Adrian Minune și-a cumpărat o mașină nouă. Cum arată bolidul de lux de 350.000 de euro

Citeste si: Puterea dragostei 31 ianuarie. Andreea Pirui a recunoscut că are sentimente pentru Jador. Reacția lui Marius

Citeste si: Lora, mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ce i-a spus mama ei înainte să moară: ”Ai fost...”

Citeste si: Lora, mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ce i-a spus mama ei înainte să moară: ”Ai fost...”

Bianca s-a gândit să renunțe la emisiune

Bianca a declarat că nu ia steluțe de câteva ediții încoace și s-a gândit să nu mai vină la emisiune. ”Dacă astăzi nu iau steluțe, de mâine nu mai vin”, a mai declarat concurenta în emisiune. 

”Chiar sunt așa de slabă? Aș vrea să-i întreb pe telespectatori”.

Reacția juraților la declarațiile Biancăi

”Mie mi-e foarte clar Bianca că ori nu înțelegi mesajul pe care încercăm sa ți-l transmitem ori te faci că nu înțelegi. Aici nu analizăm că ai venit într-o zi sport, elegantă și noi n-am apreciat. Depinde cum ai venit. Poți veni sport bine sau sport rău. Și tu ai venit rău”, i-a răspuns Maurice.

”A trecut o săptămână în care ai fost criticată. Eu vreau să te motivezi. Ai fost o luptătoare și te-ai luptat cu kilogramele, dacă nu ești o luptătoare și aici...”, i-a zis Cătălin Botezatu Biancăi. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate