Bianca Sârbu, mărturisiri zguduitoare: „A murit în fața ochilor mei...”

Bianca Sârbu a vorbit despre momentul cumplit în care și-a pierdut soțul. Bărbatul a murit în fața ei, după o nuntă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Sârbu a povestit despre drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Soțul ei a murit în fața ei, după ce i s-a făcut rău pe scenă, motiv pentru care îi este foarte greu când vede pe cineva care nu se simte bine.

„Când Oanei i s-a făcut rău, eu eram pe balcon. Nu am mai fost în stare de nimic pentru că, primul meu soţ a murit în faţa ochilor mei. A căzut şi nu şi-a mai revenit”, a povestit Bianca Sârbu.

Citeste si: Kanal D, pe podium, cu serialul “Pretul fericirii”. Peste un milion de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara productia care a cucerit inimile romanilor

fara descriere

Bianca Sârbu, viaţă marcată de tragedii cumplite! De curând, s-a recăsătorit şi e mai fericită că niciodată

Actriţa a Teatrului ”Constantin Tănase” şi vedetă TV, Bianca Sârbu zâmbeşte din nou. Diagnosticată cu cancer de piele şi rămasă singură cu doi copii, după decesul soţului, Bianca Sârbu şi-a găsit alinare în braţele unui tânăr cu inima mare, Bogdan Romanescu, fost coleg cu ea.
Cei care nu o ştiau pe Bianca Sârbu de la teatru au avut ocazia să o descopere într-un show tv unde a uimit pe toată lumea cu vocea ei. Puţină lume însă ştie că sub zâmbetul şi bună dispoziţia pe care o afişează, Bianca ascunde o dramă cumplită: a rămas văduva şi şi-a crescut, până de curând, singură cei doi copii mici. “Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, povestea Bianca cu ani în urmă. Iar problemele ei nu s-au oprit aici, ea fiind, de trei ori, diagnosticată cu cancer, reuşind, din fericire, să îşi trateze cumplită boală de care suferea.

Din fericire, la începutul acestui an, soarele a răsărit şi pe stradă ei, iar talentată artista şi-a găsit jumătatea în persoană actualului ei soţ, un tânăr simpatic, Bogdan. “Că la noi la nimenea. La mine a fost hotărât. Femeia matură şi deşteaptă zice DA. (...) A răsărit soarele şi pe stradă mea, soarele Bogdan. L-am aşteptat foarte mult timp. El este răsplată mea. Ne-a acceptat pe toţi pentru că i-am spus că suntem la pachet. Eu sunt o femeie mişto, este norocos că mă are. Astăzi avem o luna de când ne-am cunoscut. (...). Nu mai sunt Sârbu. Aşa este normal, când iubeşti un bărbat să-i iei numele. De astăzi sunt Bianca Romanescu. (...) Nu ne grăbim, nu sunt însărcinată. Da, ne dorim un copil", spunea, la nuntă, vedetă TV.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate