Bijutierul care i-a personalizat microfonul lui Salam a ”ornat” o mașină cu un milion de cristale Swarovski VIDEO

Noua modă în rândul maneliștilor de a-și personaliza microfonul s-a extins la...mașini de lux.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Alexandra Vacarusi, artista care le-a personalizat microfoanele lui Salam și al lui Jador de la Puterea Dragostei, a lucrat la personalizarea unei mașini de lux.

fara descriere

Cine este Alexandra Vacarusi, artista-bijutier care a personalizat microfoane cu cristale Swarovski. ”De 9 ani de când lucrez în acest domeniu, am avut multe comenzi de la vedete în toată această perioadă, iar acum m-am decis să fac un proiect unic. Am știu că va fi foarte mult de muncă, de 5 luni lucrez la el, dar rezultatul va fi unul spectaculos. Este o mașină BMW, încrustată cu 1 milion de cristale Swarovski silver, puse de mine cristal cu cristal. Mai am de realizat spatele mașinii, dar până în februarie va fi gata ”, ne-a declarat Alexandra Vacarusi, bijutierul care a personalizat instrumentele a numeroși artiști.

Citeste si: Ce se întâmplă între Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” și dansatoarea favorită a maneliștilor? Cristina Pucean a aruncat bomba

Citeste si: Bombă! Motivul pentru care Jador nu poate avea o relație cu Ella de la Puterea dragostei! "I-ar reproșa toată viața”

Citeste si: Jador a rugat un băiat care nu ascultă manele să se uite la noul lui clip și să-și dea cu părerea. Cum a reacționat

fara descriere

Prețul proiectului este unul pe măsură, 90.000 de euro, iar după ce artista a pus primele poze cu mașina pe pagina sa de socializare, au venit și primele oferte, dar Alexandra Vacarusi a mărturisit că mașina nu este de vânzare, o va închiria însă pentru evenimente speciale.

Jador și Salam au microfoane personalizate cu cristale Swarovski

Alexandra Vacarusi a realizat recent un microfon personalizat pentru Florin Salam. Acesta are trecute, cu cristale Swarovski, inițialele F.S. pe microfon. La scurt timp după artist, Jador și-a dorit un microfon personalizat.

fara descriere

”Jador are un microfon personalizat. Are scris numele lui pe el, și e decorat cu 1962 de cristale Swarovski negre”, ne-a spus Alexandra Vacarusi, după ce concurentul de la Puterea Dragostei a arătat, mândru, noul său microfon de care nu se desparte la concerte. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate